Prvi 512 pregleda 16. srpnja 2021.

'Gori sve': Grupa Måneskin objavila spot za hit pjesmu

Fabian Sommer/DPA/PIXSELL

Pjesma "I wanna be your slave" popularnog talijanskog benda Måneskin preslušana je više od 36 milijuna puta, a sada je za nju stigao i spot

Nakon što su članovi benda Måneskin gotovo tjedan dana na svojim Instagram profilima objavljivali razne teasere za novi spot pjesme I wanna be your slave, jučer je čekanju napokon došao kraj, piše Wiwibloggs.

Ovaj spot je prilično provokativan i prepun seksualnih aluzija, no od Damiana, Victorie, Ethana i Thomasa nismo ništa drugačije niti očekivali. Čak je i galerija fotografija koja je prethodila puštanju spota, a u kojoj su svi članovi benda bili u donjem rublju, bila uklonjena s Instagrama zbog previše golotinje. No, fotke su ubrzo vraćene, a Måneskin je poručio "nemojte nas opet prijaviti zato što smo previše seksi".

Fanovi su, očito, oduševljeni, a neki od komentara na novi spot su: "mogli bi napraviti religiju od ovoga", "srce mi je upravo eksplodiralo", "da, da i da! O, moj Bože, ovo je i raj i pakao". 

Pjesma 'I wanna be your slave' dio je njihovog drugog studijskog albuma 'Teatro d’ira: Vol. I.' čija će istoimena pjesma, kao singl, biti objavljena danas, 16. srpnja.

Što vi mislite o spotu?

 

 

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

Tvoja reakcija?