Prvi 389 pregleda 23. studenoga 2019.

Marca Cuccurina izbacili iz busa zbog prevelikog kofera?

JoomBoos, Pixell, Canva

U prvoj epizodi Ekskurzije, prve animirane serija na JoomBoosu, youtuberi su otišli na more! Možda ste mislili da je ljeto gotovo, ali uz ovu seriju ćete se prisjetiti najljepših trenutaka ljeta. Tako je bilo i u prvoj epizodi koja je bila veliko osvježenje

Iako svi s nestrpljenjem iščekujemo božićne praznike, moramo priznati da je ljeto bilo savršeno. Sunce, more, plaža. Nema kiše, snijega, gužve u gradu. Kako je bilo prije nekoliko mjeseci možete nabolje vidjeti u Ekskurziji, novoj animiranoj seriji čija je prva epizoda izašla danas na JoomBoos YouTube kanalu.

Video pogledajte ovdje:

YouTuber Marco Cuccurin je na početku putovanja doživio neugodnost. Marco je uzeo previše stvari pa mu vozač nije dao da ih sve nosi u bus jer ne stanu.

S njim su na putovanje otišli JoomBoosovi youtuberi Saamo Petraa, xniks2x, Rasta, Luciano, 10ficho, TheSikrt, Svenky, Gloria, Magic Leon, Sara Spinčić, Bruno Lukić i Doris Stanković. Hladnije krajeve su zamijenili mjestima gdje sunce i lijepo vrijeme ne prestaju! 

Njihovu avanturu pogledajte u prvoj epizodi na JoomBoos YouTube kanalu, a odsad ih ondje možete pratiti i svake subote u 11 sati.

 

Nabavi svoju ulaznicu za veliko finale Rap Campa u Opera Clubu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?