Prvi 231 pregleda 12. lipnja 2021.

Marcov hit 'Luda je noć' je prvi u trendingu. Bravo!

"Hvala što vjerujete u mene i što uz pomoć vas ispunjavam svoje snove, nadam se da ćemo se jednog dana gledati na velikim pozornicama", poručio je nedavno Marco. Čini se da bi se njegovi snovi mogli ostvariti.

Prošao je samo jedan dan otkad je Marco Cuccurin objavio pjesmu 'Luda je noć', a već se popeo na vrh trending liste. Njegovu pjesmu je poslušalo više od 120.000 ljudi, s tim da ova broja raste iz sekunde u sekundu.

Ovdje poslušajte pjesmu:

Slušatelji su oduševljeni

"Top, bez teksta sam i ide na moju playlistu", oduševljeno je u komentarima rekla jedna djevojka, a slično su napisali i drugi. Najčešće su pjesmu opisivali s riječima 'grmi', 'brutalno', 'hit'.

Spot je snimljen u Zagrebu, a u njemu je glavna glumica najpopularnija hrvatska tiktokerica Mirta Miler, ili jednostavno Mimiermakeup. S obzirom na to da su i privatno super bliski, ova je suradnja išla prirodno, a nekada bi, kaže Marco, volio napraviti i glazbenu suradnju s Voyageom. 

Marco je dosad snimio i nekoliko covera s poznatim hrvatskim pjevačicama, Lidijom Bačić Lile i Zsa Zsom, a uzbuđen je što je napokon napravio i nešto svoje. 

Bravo!

 

POSLUŠAJTE NOVI NAVIJAČKI HIT 'CRVENO BIJELO PLAVA':

Tvoja reakcija?