Prvi 392 pregleda 28. travnja 2019.

Meghan i Harry nakon rođenja možda sele u LA?

meghanandharry1/Instagram

Meghan i Harry trenutno su uzeli predah od javnosti u iščekivanju svog prvog djeteta

Meghan Markle i princ Harry očekuju rođenje svog prvog djeteta narednih dana. Međutim, dok će se dijete najvjerojatnije roditi u kućnom okružju u Londonu, Meghanin brat Thomas vjeruje da neće trebati dugo vremena da kraljevski par razmisli o kupnji kuće u Los Angelesu, piše Mirror.

Thomas misli da će njegova sestra uvjeriti Harryja da si osiguraju životni prostor i u njezinom rodnom gradu. Zna se da je Harry obožavatelj Sjedinjenih Američkih Država i da je odslužio vojnu obuku u Kaliforniji. Zbog toga je Thomas izjavio za Sunday Express da vjeruje kako bi novi dom na plaži mogao biti atraktivan prijedlog za Harryja. 

Rekao je: “Tko to ne bi volio? Kad odrastete kao dijete na plaži, uvijek ćete se na nju i vratiti. Meghan je odgojena u tom okruženju i njoj je je jako odgovarao takav način života. Hollywoodski stil života je način života u južnoj Kaliforniji - sunce, plaža, grad, filmski setovi i filmski posao".  Thomas vjeruje kako će Meghan bez obzira na sve "...uvijek u srcu biti žena iz Hollywooda u južnoj Kaliforniji". 

Thomas je rekao i da vjeruje da će Meghan dijete odgajati kao što je ona bila odgajana u Kaliforniji. “Mislim da će njezin vlastiti odgoj imati velik utjecaj na način na koji će podići svoje dijete. Sva radost koja je donesena u njezin život i sve divne uspomene, ona će proslijediti djetetu", zaključio je. 

Podsjećamo, Meghan i Thomas nisu bliski zbog njegovog problematičnog ponašanja u prošlosti. Je li moguće da bi on onda znao tako nešto?

Hm... Što ti misliš? 

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

POGLEDAJ NOVI JOOMBOOS VIDEO:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    hm, pa mogli bi vikendicu neku