Prvi 1043 pregleda 05. travnja 2019.

Meghan i Harry objavili nikad viđene zajedničke fotke

ssussexroyall/instagram

A svi su mislili da će se njih dvoje zaručiti na ovom putovanju...

Okej, sad već svi znaju da su Meghan Markle i princ Harry otvorili svoj Instagram profil (i ušli u Guinnessovu knjigu rekorda jer su milijun pratitelja skupili u manje od šest sati, woohoo. Trenutno ih imaju 3,7 milijuna...), a iako su zauzeti pripremama za dolazak kraljevske bebe, i dalje stignu objavljivati pokoji slatki #TB iz dana kad su tek počeli dejtati.

Preslatko i pohvalno

 | Autor: sussexfamilly/instagram sussexfamilly/instagram

Objavili su nikad prije viđenu fotku iz Bocvane, na kojoj doslovno kleče u blatu i slonu stavljaju ogrlicu kojom će istraživači i liječnici dalje moći pratiti njegov život i razvoj u afričkoj divljini, piše Cosmopolitan. Preslatko! I pohvalno.

Ovo su objavili povodom izlaska novog Netflixovog dokumentarca 'Our Planet', koji govori o klimatskim promjenama, želeći ukazati na to što njih dvoje čine za spas našeg planeta. 

Svi su mislili da će se ondje zaručiti 

Te 2017. godine Meghan i Harry su viđeni kako skupa izlaze iz zrakoplova u Bocvani, pa su svi odmah počeli pričati kako će se vjerojatno zaručiti. Zašto? Tada su bili zajedno otprilike godinu dana, a Bocvana je, navodno, mjesto na kojem parovi baš često vole postaviti 'to važno pitanje'...

Iako su svi vjerojatno mislili da njih dvoje ondje vrijeme provodi u romantičnim šetnjama u predvečerje i jedući grožđe u luksuznim hotelima, oni su pomagali životinjama i doprinosili spasu planeta. Pa može li biti savršenije? Teško.

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Sljedeći četvrtak, 11. travnja, izlazi prva epizoda 'Savršenog spoja'! Pratite je na JoomBoos YouTube kanalu od 12 sati. Pripremite se!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    A baš su slatkiiii <3