Prvi 775 pregleda 27. rujna 2021.

Meghan i Harry snimaju dokumentarac za Netflix?

Iako su, ranije ove godine, princ Harry i Meghan Markle dali intervju u kojem su vrlo ogorčeno rekli kako žele očuvati svoju privatnost i da će vrlo rijetko istupati u javnost, sada se čini da snimaju dokumentarac o nekom od aspekata svog života

Princ Harry i Meghan Markle zadnjih nekoliko dana borave u New Yorku i to je potaklo glasine da možda snimaju dokumentarac za Netflix o svom životu, piše Cosmopolitan. Naime, čini se da su sa sobom poveli i vlastitog snimatelja jer, svaki puta kada se pojave u javnosti, ista osoba je u njihovoj blizini i nosi profesionalnu kameru. Isti snimatelj je zapažen i kako potrčava ispred para i snima ih dok obilaze 'Nacionalni memorijalni centar 11. rujna'. 

Također, postoji i nekoliko fotografija na kojima Harry na svom kaputu nosi prikvačen mikrofon za snimanje što itekako upućuje na to da rade na nekom projektu.

Ono što je još nagnalo mnoge da pomisle kako se radi o snimanju dokumentarca je to što su Meghan i Harry u rujnu 2020. godine potpisali višemilijunski ugovor s Netflixom u kojemu su se obavezali producirati emisije, dokumentarce i dječji program. 

Čini se da se Meghan i Harry ipak ne žele u potpunosti sakriti od javnosti...

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

POGLEDAJTE VIDEO DANA: 

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • karlo19

    9/10