Prvi 3012 pregleda 04. ožujka 2019.

Što skrivaju? Meghan i Harry viđeni su na tajnoj večeri

meghanmarkle_official

Kraljevski par otišao je na tajnu večeru kako bi pogledali mjuzikl 'Tina: The Musical'

Meghan Markle i princ Harry uživali su u tajanstvenoj večeri u Londonu ovog vikenda uoči velikog dana kad će se njihova obitelj povećati za jednog člana, piše Mirror.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🔵😍 @meghanmarkle_official

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on

Tijekom vikenda par je bio u noćnom izlasku te su otišli pogledati mjuzikl o Tini Turner u Aldwych kazalište u Londonu. Ekipa s mjuzikla bila je oduševljena njihovim dolaskom te su na Tweeteru objasnili koliko im je to značilo. 

 

'Oduševljeni smo i počašćeni što su Megjan i Harry uveličali naš show #TinaTheMusical svojijm prisustvom', piše u poruci. Navodno je Meghan, koja je pokroviteljica Narodnog kazališta - upoznala članove glumačke ekipe nakon nastupa što je zasigurno bilo dodatno oduševljenje za članove glumačke ekipe. Musical priča priču o američkoj pjevačici Tini Turner. 'Otkriva neispričanu priču o ženi koja se usudila prkositi granicama svoje dobi, spola i rase'. 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    i neka su!