Prvi 456 pregleda 11. studenoga 2022.

Meghan Markle otkrila što baš uvijek nosi u torbici

sussexroyal/instagram

U intervjuu za magazin Allure, Meghan Markle je otkrila što baš uvijek mora imati uz sebe, ali i nekoliko beauty trikova za besprijekoran izgled

Supruga britanskog princa Harryja, Meghan Markle, u intervjuu za magazin Allure je otkrila kako je ulje čajevca jedna od stvari koje baš uvijek mora imati uz sebe jer ju 'spašava' u gotovo svim situacijama. 

"Jedina stvar bez koje ne mogu živjeti je mala bočica s uljem čajevca. To nije najglamuroznija stvar na svijetu, ali ako se porežem, ugrize me komarac ili mi izbije prištić, bez obzira o čemu se radi, to je moj mali lijek za sve", ispričala je Meghan.

"Jeftin je, a dovoljno malen da ga nosim sa sobom cijelo vrijeme, posebno kad putujem", dodala je. A s obzirom na to da često putuje, Meghan je otkrila i svoj mali trik s kojim joj odjeća uvijek savršeno miriši.

Naime, svaki put kada slaže odjeću u kofer, između slojeva stavi mirisne maramice za sušilicu rublja i tako njena odjeća, kada stigne na određenu destinaciju, miriši kao da je tek oprana. 

U intervjuu je spomenula i svoju makeup rutinu i objasnila kako preferira lagani tekući puder s blagom pokrivnom moći te da ga ne nanosi na cijelo lice već samo na nedostatke koje želi prikriti. Naglasila je i da jako voli svoje pjegice i da ih uvijek voli istaknuti jer joj daju osobnost. 

Naravno, za njen lijep i svjež izgled kože nisu zaslužni samo ulje čajevca i šminka već i, kako sama kaže, minimalno osam sati sna te kvalitetna prehrana i puno, puno vode. 

 

KUPITE NOVI JOOMBOOS MAGAZIN NA KIOSCIMA TISKA I OSVOJITE KAPU ILI ČARAPE!

 | Autor:

Tvoja reakcija?