Prvi 725 pregleda 28. siječnja 2019.

Meghan Markle: "U 20-ima sam se stalno borila sa sobom"

meghanmarkle_official@instagram

Iako je sada princeaza, njezin život nije bio uvijek savršen

U starom postu na svom blogu koji više ne koristi, 'The Tig'-u, Meghan se otvorila o tome kako su joj njezine dvadesete bile jedno od najtežih razdoblja u životu, prenosi Cosmopolitan.

- Imam 33 godine. Sretna sam. To kažem tako olako jer za to zaista treba vremena. Za to da budeš sretan. Kako naučiti biti dobar prema sebi. Ne samo odlučiti biti sretan, nego to i osjećati... Moje dvadesete bile su brutalne - konstanta borba sa samom sobom, osuđivanje svoje težine, svog stila, svoje želje da budem kul/trendi/pametna kao i svi ostali - napisala je na svom blogu Meghan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meghan Markle 🔵 (@meghanmarkle_official) on

Osim toga je napisala i da što si stariji, da to više naučiš voljeti sebe, te potakla čitatelje da nađu svoju sreću.

Uzmi savjet princeze i poradi na vlastitoj sreći.

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najiskrenije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, ljubavnu priču Nike i Raste, najveći ljubavni horoskop za 2019. i još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, kupite ga na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    jadna megi