Prvi 855 pregleda 21. siječnja 2019.

Meghan, navodno, radi najbolje sendviče ikad

meghanmarkle_official@instagram

Osim što je princeza, Meghan je i vrhunska kuharica i nakon udaje za princa nije sve prepustila u ruke profesionalaca. I dalje sama radi omiljene avokado sendviče

Ako misliš da je Meghan zaposlila osobnog kuhara nakon što je postala princeza, varaš se. Meghan još uvijek sama priprema neke od svojih specijaliteta, piše Cosmopolitan

Meghanin prijatelj i vizažist Daniel Martin posjetio ju je u Londonu i na Instagram stavio sliku preslatkog obroka kojeg je Meghan napravila za njega. 

"Hvala Meghan što si bila besprijekorna domaćica ovaj vikend i što si još uvijek šaptačica avokado sendvičima", napisao je u opisu fotke na kojoj su praline i avokado tost.

Meghan očito uživa u kuhanju, ali što misliš, je li Meghan ikad pekla kolače za Kraljicu?

U novom broju JoomBoos Videostar magazina čitajte najiskrenije intervjue s Bakom Prase i Dennisom Domianom, ljubavnu priču Nike i Raste, najveći ljubavni horoskop za 2019. i još mnogo genijalnih priča. Požurite po svoj primjerak magazina ako ga još niste nabavili, kupite ga na svim kioscima!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Hmmmm pa i izgledaju vrh!