Prvi 3104 pregleda 14. kolovoza 2019.

Meghan pozirala s tabloidom na čijoj je naslovnici Kate

royalsofcambridgeandsusse/instagram

Izgleda da se snovi ostvaruju jer kada se fotkala s tabloidom nije mogla ni sanjati koliko će joj se život promijeniti.

Meghanina životna priča inspirirala je mnoge jer je bivša glumica, a sada vojvotkinja, dokazala da se snovi ostvaruju. Internet svijet je sada iskopao njezinu fotku iz 2014. godine na kojoj pozira s tabloidom na čijoj je naslovnici Kate Middleton. Život stvarno piše zanimljive priče jer Meghan tada nije mogla ni sanjati da će joj upravo Kate postati šogorica.

Meghan je tada glumila u popularnoj seriji 'Suits' iz koje se povukla zbog udaje za princa Harryja, a imala je i svoj blog. Na Instagramu je također imala zavidan broj pratitelja. Sada je svoju glumačku karijeru zamijenila obiteljskim životom, ali ne bilo kakvim. kraljevskim obiteljskim životom.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
AJOJ

Shawn u problemu: 'Preuzmi odgovornost za greške'

2 komentar/a
Avatar shawn.is.my.muffin

shawn.is.my.muffin

Ma dajte,to je bilo prije par godina,normalno da se ne ljutim i za mene je ta isprika skroz ok,ja se nikad neću na njega ljutit jer je on jednostavno savršen,ljudi gledaju samo pogreške a ne neka dobra djela,on je napravia hrpu dobrih djela a u ostalom to mu je jedan od rijetkih pogreški,tako da ja sam uvik uz njega uvijek sam na njegovoj strani

mala_loodacha

oooops :O