Prvi 1962 pregleda 06. kolovoza 2019.

Meghan Markle prodaje kuću u Los Angelesu, cijena sitnica

royals_off_the_record/Instagram

Vojvotkinja od Sussexa u prodaju je stavila svoju prelijepu 'chic' kuću u Los Angelesu. Ljudi su odmah pohrlili da vide kako izgleda bivši dom jedne princeze. Pogledavši fotke, možemo samo reći da je prelijep.

Udajom za princa Harryja, Meghan Markle se preselila u Veliku Britaniju. Morala se 'odreći' glumačke karijere i života kojeg je vodila u Los Angelesu. Kako je nemoguće živjeti na dva kraja svijeta, Meghan je odlučila prodati svoj dom u LA-u. Fotke kuće su izašle u javnost i možemo samo reći da je predivna, piše Cosmopolitan.

 | Autor: royals_off_the_record/Instagram royals_off_the_record/Instagram

Kuća ima četiri sobe, tri kupaonice i prodaje se za 'samo' 1.8 milijuna dolara. Ima velike prozore, pa je u kući jako prozračno i svijetlo. Nema bazen, ali kome je to potrebno kada je plaža blizu.

 | Autor: royals_off_the_record/Instagram royals_off_the_record/Instagram

Meghan bi kuću mogla prodati u rekordnom vremenu. Osim što je prekrasna, ulogu bi mogla igrati i činjenica da je u njoj živjela sada već princeza.

Kako izgleda ostatak kuće, možete pogledati u galeriji:

1/9
Meghan markle kuća

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    ja bi je kupilaaaaa