Prvi 3330 pregleda 05. listopada 2022.

Mila Horvat bez mentorice u prvoj epizodi 'Zvijezde pjevaju'

Renato Branđolica/HRT

U subotu počinje nova sezona zabavnog showa 'Zvijezde pjevaju', ali novinarka Mila Horvat možda će morati nastupiti sama zbog bolesti mentorice Lare Antić Prskalo

"Kako ću ja pjevati bez tebe u subotu pa mi smo tim!?", pitala je Mila svoju mentoricu Laru u objavi na Instagramu.

Sportska novinarka Mila Horvat objavila je da će subotnji nastup u novoj, 11. sezoni showa 'Zvijezde pjevaju' vjerojatno odraditi sama. Naime, njezina partnerica Lara Antić Prskalo ostala je bez glasa pa je moguće da neće moći sudjelovati u ovoj vokalnoj borbi. 

"Ovo nije šala, Lara ima tešku upalu sinusa, grla, ždrijela, alergiju... Po svim simptomima, Lara ima laringitis. Što bi drugo imala?", našalila se Mila. 

Dok je Mila objašnjavala pratiteljima što se događa, Lara je uspjela izreći samo 'Bok', a ostale komentare je pisala na papir. Iako su još samo tri dana do početka showa, Mila se i dalje nada da neće morati nastupati sama. 

Gotovo je nemoguće zamisliti sportsku emisiju Hrvatske radiotelevizije bez voditeljice Mile Horvat. Osim sportskih programa, Mila je vodila i informativni program te popularnu emisiju Dobro jutro Hrvatska, a 2010. sa svojim je partnerom Robertom Schubertom završila na drugom mjestu u sestrinskom showu 'Zvijezde pjevaju' - 'Plesu sa zvijezdama'.

@zvijezdepjevaju Mila Horvat možda će morati nastupiti sama u prvoj epizodi Zvijezde pjevaju 😯#zvijezdepjevaju #hrt #glazba #milahorvat #fyp #show ♬ original sound - Zvijezde Pjevaju

Prije dvije godine bila je žrtva krađe identiteta na Instagramu pa je ugasila sve društvene mreže, a prije nekoliko dana ponovno je otvorila profil uz objavu kojom garantira pratiteljima da zaista stoji ona iza ovog profila.

Njezina mentorica i partnerica u ovom natjecateljskom showu, Lara Antić Prskalo, sa svojim je suprugom Hrvojem Prskalom članica grupe Bang Bang čija je najpoznatija pjesma 'Imam' te na YouTube-u broji skoro pola milijuna pregleda.

Mila i Lara jedan su od osam parova koji se natječu. Podsjetimo se u subotu će se natjecati i: 

1. Kineziolog i glumac Mario Valentić i Antonia Matković Šerić

2. Glumica Jelena Miholjević i Zoran Prodanović Prlja

3. Influencer Marco Cuccurin i Mia Negovetić

4. Književnica i prevoditeljica Ivana Šojat i Goran Bošković

5. Novinarka Matea Šeparović (ex Dominiković) i Bojan Jambrošić    

6. Glumac Goran Grgić i Ivana Kindl    

7. Glumac Domagoj Janković i Alen Đuras

 | Autor: Renato Branđolica/HRT Renato Branđolica/HRT

Show počinje u subotu u 20:15 na Prvom programu Hrvatske radiotelevizije, a nastupe pratite i na YouTube kanalu 24sata. Pratite i ostale profile Zvijezde pjevaju i 24sata na društvenim mrežama. 

Tvoja reakcija?