Prvi 393 pregleda 25. lipnja 2021.

Mila i Rene snimili horor: 'Ti si ćelavi sadist koji plaši plavuše'

24sataVideo

Već su prošli zamjenu uloga, mađioničarske trikove, vjenčanje, a sada su morali snimiti i trailer za film. Pogledajte kako su se Mila i Rene snašli u novoj epizodi 'Eksperimenta'.

Novim zadatkom možete zaraditi deset dana manje u 'Eksperimentu'. Morate snimiti trailer za film, žanr birate sami, a kao nagradu ćemo vam skratiti sudjelovanje u 'Eksperimentu', predstavio je Rene Bitorajac Mili Elegović njihov novi zadatak. 

Ovdje pogledajte video:

U serijalu 'Eksperiment', Rene Bitorajac i Mila Elegović našli su se u nesvakidašnjem Vladinom socijalnom projektu čiji je cilj psihološka analiza zajedničkog života nekompatibilnog muško-ženskog para. Moraju izdržati godinu dana u istom stanu i onda svatko od njih dobiva 100.000 kuna. No, to nije nimalo lako, s obzirom na to da se radi o dvoje ljudi s potpuno različitim interesima i stavovima.

Ovdje pogledaj šestu epizodu:

U početku se nisu mogli dogovoriti koji će žanr filma odabrati. Mila je htjela snimiti romantični film, no Rene je ismijao njezinu ideju. 

"Kakav ljubavni?! Po čemu će komisija pogoditi da je to ljubavni film? Još mi samo fali scena u kojoj se 'žvalimo' dok nam košulje vijore", uzvratio joj je Rene.

Razmišljali su o ratnom filmu, pustolovnom, akcijskom, no sve su te ideje otpale. Na kraju su se dogovorili da će snimiti trailer za horor film, a Rene je već u glavi imao scenarij.

Ovdje pogledaj petu epizodu:

"Imamo sve za to. Ne baš bistru djevojku koja ide prema tamnoj sobi u kojoj se čuje strašan zvuk. Nećeš poginuti, nego će te izmasakrirati. Običnih ubojstava imaš i u Poirotu. Poblajhana si i naivna, nemaš što glumiti", objasnio joj je Rene, a Mila mu uzvratila:

"Nemaš ni ti što glumiti. Ćelavi si sadist koji plaši naivne i plave cure", rekla je.

Rene joj je dalje objasnio radnju po kojoj će snimiti film. Tijekom noći, zazvoniti će telefon u mračnoj sobi, a Mila će se krenuti javiti. Zatim, misteriozno će se iza nje pojaviti netko, a ona će početi vrištati. 

"Za skinutih deset dana iz 'Eksperimenta' možeš me ubiti i nožem za putar", zaključila je Mila te s Reneom krenula na snimanje.

Kako izgleda trailer za njihov horor film te jesu li zadovoljili kriterije komisije, saznajte u novoj epizodi 'Eksperimenta'.

 

 

 

Tvoja reakcija?