Prvi 566 pregleda 08. svibnja 2019.

Milenijalci radije biraju Netflix nego seks?

Marvin Meyer/unsplash

Kako izgleda tvoje savršeno druženje s partnerom? Romantična intimna večer ili možda maratonsko gledanje serija na Netflixu?

Kako piše Elite Daily, u današnje vrijeme kad Netflix ima više serija i filmova u ponudi nego bilo koja slična platforma ikada, nije ni čudo što se sve više i više ljudi odlučuje za boravak kod kuće, pred TV-om umjesto za izlazak.

via GIPHY

Ipak, postoje neke aktivnosti koje bismo uvijek mogli smatrati poželjnijima za utrošak vremena od gledanja televizije.

Primjerice, odlazak na koncert kako bismo vidjeli omiljeni band, odlazak u omiljeni restoran, seks s partnerom? Zar ne? Pa, prema novom istraživanju, ispostavlja se da milenijalci radije biraju maratonsko gledanje Netflixovih sadržaja nego seks i to je, tvrde, pomalo iznenađujuće.

via GIPHY

Prema istraživanju Wall Street Journala i Survey Monkeyja, 1.006 odraslih osoba je postavljeno pitanje jesu li ikada odabrali gledanje nekog sadržaja na Huluu, Netflixu, Amazon Primeu ili nekoj sličnoj platformi umjesto seksa sa svojim partnerom u proteklih šest mjeseci.

via GIPHY

Čak 26 posto ispitanika je reklo da su upravo to učinili. Dakle, svaki četvrti ispitanik priznao je da je odabrao gledanje serije umjesto seksa.

No, osvrnemo li se samo ispitanike u dobi od 18 do 38 godina, taj bi postotak porastao na 36 posto, što je više od jedne trećine ispitanika.

via GIPHY

Dakako, većina ispitanika je priznala kako je upravo ‘Igra prijestolja’ bila razlog odgađanja seksualnog odnosa s partnerom.

Na kraju krajeva, dokle god se ti i tvoj partner ne osjećate loše (ili zakinuto) zato što ste fizičke nježnosti odlučili zamijeniti novom epizodom vaše omiljene serije, ne trebate brinuti je li sve u redu s vašom vezom.

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:  

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Omg hahahah