Prvi 775 pregleda 23. prosinca 2019.

Miley podržala sve koji su usamljeni tijekom blagdana

mileycyrus/Instagram

Za neke ljude blagdansko vrijeme zna biti jako teško. Najteže je onima koji su daleko od obitelji i osjećaju se usamljeno.

Pjevačica Miley Cyrus objavila je emotivnu poruku na Twitteru svima koji se osjećaju loše tijekom blagdana. Objavila je pjesmu koju je napisala 2015. godine kad se i sama teško nosila s osjećajima koji su je prevladali tijekom blagdana. Pjesmu je napisala osjećajući se usamljeno jer nije pored onog kojeg voli, javlja Her.

Nije joj bilo lako

 

"Tužna božićna pjesma koju sam napisala prije par godina taman prije Božića. Osjećala sam se loše jer nisam mogla biti sa osobom koju volim. Iako sam bila okružena sa obitelji i prijateljima i dalje sam se osjećala loše."

Suosjeća se s ljudima

"I dalje je priča relevantna i netko tko ovo čita može se sa mnom poistovjetiti. Ako se osjećaš usamljeno ovih blagdana znaj da si magično stvorenje. Poseban si kao pahulja, predivno jedinstven i nadam se da se u tvojoj duši nalazi svijetlo, nada i mir."

U to vrijeme je hodala s Liamom

Miley je u to vrijeme bila u vezi s glumcem Liamom Hemsworthom pa je pjesma vjerojatno napisana misleći na njega. Nažalost, rastali su se ranije ove godine i svatko je krenuo svojim putem.

Pjesmu poslušajte ovdje:

 

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

 

 

Tvoja reakcija?