Prvi 1029 pregleda 11. kolovoza 2021.

Mimiermakeup i Marko Vuletić driftali sa Šebaljem

Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell

U novoj epizodi serijala 'Zvijezde vrište' 'sukobili' su se tiktokerica MimierMakeup i youtuber Marko Vuletić. Epizodu i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na 24sata YT kanalu i Videoteci 24sata

"Čekaj, tebe na TikToku prati više od pet milijuna ljudi?! Nemoguće! A tebe na Instagramu više od 250.000 ljudi na Instagramu", šokiran je bio Juraj Šebalj svojim novim gostima u serijalu 'Zvijezde vrište'.

U novoj epizodi 'sukobili' su se najpopularnija tiktokerica Mirta Miler, poznatija kao MimierMakeup i popularni youtuber Marko Vuletić.

POGLEDAJTE VIDEO:

"Ona će biti bolja od tebe. Svi će ti se na Instagramu smijati ako te pobjedi", rekao je Šebalj Marku nakon prvog izazova.

Morali su odraditi 'slalom' oko čunjeva, no Šebalj se na kraju prevario. Mirta je odradila prvi izazov tri sekunde sporije od Marka pa su prešli na drugi izazov u kojem su morali driftati oko kartonskog Šebalja.

 | Autor: Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell

U drugom izazovu ni Mirta ni Marko nisu briljirali pa su prešli na treći - 'mišolovku'.

"Sjedi, pet! Svaka čast", čestitao je Šebalj Marku nakon što je iz prvog pokušaja uspio 'ući u mišolovku'. No, svoj izazov je uspješno odradila i Mirta pa im je preostao zadnji izazov - bočno parkiranje.

 POGLEDAJTE I DVOBOJ STJEPANA URSE I ANTONIJA PLAZIBATA:

I Marko i Mirta imali su istih problema tijekom parkiranja. Nisu mogli dovoljno dobro vidjeti gdje im se nalaze čunjevi, a Mirta je čak i počela psovati.

"Ali ipak je bolje parkirala od tebe. Pogledaj kako se bočno parkira. Još i tvoj Smart stane do ovog auta", rekao je Šebalj.

 | Autor: Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell

Nakon odrađenih izazova, sjeli su porazgovarati sa Šebaljem. Juraj je odmah primijetio da im se i dalje noge tresu od vožnje, ali im je i čestitao što su se dobro snašli u ovim izazovima. 

 | Autor: Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell Vjeran Zganec Rogulja/Pixsell

- Ti si imao hendikep jer ti je koljeno ozlijeđeno, ali ipak je Mirta bila bolja. Razvalila si parkiranje - zaključio je Šebalj.

Cijelu epizodu i svu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJU pratite na našem YouTube kanalu, Videoteci 24sata, našim Facebook, TikTok i Instagram profilima te na 24sata.hr.

 

 

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?