Prvi 637 pregleda 24. rujna 2021.

Mimiermakeup: 'Zaradim i više od prosjećne plaće...'

Na YouTube kanalu i Videoteci 24sata pogledajte novu epizodu treće sezone Poligrafa u kojoj je gošća najpopularnija balkanska TikTok zvijezda Mirta Miler poznata i kao Mimiermakeup

Smatrate li se kraljicom TikToka na Balkanu? Jesu li vas roditelji ili prijatelji ikad odgovarali od toga da se počnete baviti ovim poslom? Je li istina da mjesečno zarađujete više od prosječne hrvatske plaće? Jeste li ikada kupili pratioce na TikToku? Je li istina da se ne planirate oženiti sa svojim dečkom? Na ova i još mnoga druga pitanja poznata hrvatska tiktokerica Mirta Miler (24) pokušala je odgovoriti točno. Saznajte na kojem je pitanju pala! 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU POLIGRAFA S MIMIERMAKEUP: 

Mirta Miler, poznatija pod imenom Mimiermakeup najuspješnija je hrvatska tiktokerica koja je dala otkaz na svom prijašnjem poslu kako bi se mogla potpuno posvetiti TikToku i svojim pratiteljima. Na početku Poligrafa priznala je da u poslu influencerice zarađuje više od prosječne hrvatske plaće. 

"Nije teško baš zaraditi više od prosječne hrvatske plaće ako radite u 'entertainment' industriji jer, ipak, izlažete se javnosti", rekla je Mimiermakeup, a priznala je i da su je roditelji i prijatelji odgovarali od ovog posla, no sada su promijenili mišljenje. 

@mimiermakeup

What do we think? Ib @latinabeautty ##makeup

♬ original sound - mimiermakeup

Mirta Miler oborila je i nekoliko vlastitih rekorda kojima se pohvalila na TikToku. Uspjela je za večeru pojesti čak 45 sushija, a uvjerena je da bi njezin dečko moga pojesti i preko 70. No, ono što je posebno šokiralo inače vrlo ozbiljnog inspektora koji se ne da lako smesti je da se jednom šminkala čak 18 sati kako bi snimila nekoliko videa za društvene mreže.

"Ja inače jako dugo čekam suprugu dok se ona šminka, ali mislim da je 18 sati zaista nevjerojatna brojka", izjavio je šokirani inspektor, a Mirta je pojasnila da to nije bio svakodnevni makeup, već makeup transformacija koja uvijek traje duže. 

@mimiermakeup

Part 1. Cruella de Vil Inspired by @glosstina ##fyppagee ##cruellamakeup ##makeup

♬ original sound - Big Fat Jenna

Priznala je da je dečko ljubomoran na puno toga vezano za njezin posao, ali da bi svejedno pristala na brak s njim. 

"Da čovjek klekne ne bih rekla ne. Mislim da je to nepristojno", zaključila je.

Uups! Na jednom pitanju studijska svijetla su se zacrvenila! Na kojem je pitanju pala i kako je reagirala pogledajte u cijeloj epizodi ovog petka točno u podne na YouTube kanalu 24sata i u našoj ORIĐIĐI videoteci, kao i na TikToku, Facebooku i Instagramu.

POGLEDAJTE PRVU EPIZODU TREĆE SEZONE POLIGRAFA:

Poligrafsko ispitivanje provodi se bez prisutnosti kamera i drugih osoba u prostoriji, a radi ga profesionalni detektiv. Mjeri se disanje, trbušno i prsno, krvni tlak po dva parametra, broj otkucaja srca, elektrodermalna aktivnost (promjena otpora kože) i prokrvljenost sve kako bi doznali govori li osoba istinu ili laže. Poligrafsko ispitivanje proveo je dipl. krim. Željko Grgurić u detektivskoj agenciji Di-Dext. Epizoda je snimljena nakon provedenog istraživanja i dobivenih odgovora.

Tvoja reakcija?