Prvi 276 pregleda 24. lipnja 2016.

Mladi i uspješni: Kako smo se obogatili do 25 godine?

Bogatstvo
Dreamstime
Mladi i uspješni: Kako smo se obogatili do 25 godine? Mladi i uspješni: Kako smo se obogatili do 25 godine? Mladi i uspješni: Kako smo se obogatili do 25 godine? Mladi i uspješni: Kako smo se obogatili do 25 godine? Mladi i uspješni: Kako smo se obogatili do 25 godine? Mladi i uspješni: Kako smo se obogatili do 25 godine? Mladi i uspješni: Kako smo se obogatili do 25 godine? Mladi i uspješni: Kako smo se obogatili do 25 godine? Mladi i uspješni: Kako smo se obogatili do 25 godine? Mladi i uspješni: Kako smo se obogatili do 25 godine? Mladi i uspješni: Kako smo se obogatili do 25 godine? Mladi i uspješni: Kako smo se obogatili do 25 godine?

Justin Bieber, Taylor Swift i Miley Cyrus najbogatije su teen zvijezde. Otkrivamo vam koji su sve celebrityji osigurali svoju budućnost prije 25. rođendana...

Na bankovnim računima imaju milijune dolara, ostvarili su zavidne karijere, cijeli svijet zna njihova imena, a svi odreda imaju manje od 25 godina! Bio bi to najtočniji opis ovih mladih, a uspješnih ljudi.

Glumačke zvijezde koje su svoju karijeru započele u ranom djetinjstvu, glazbenici i mnogi drugi našli su se na popisu najbogatijih teen zvijezda.

Justin Bieber

Justin | Autor: Pixsell Pixsell

Čini se da se svijet podijelio u dvije grupe. Prvi su oni koji obožavaju Justina Biebera (21), a drugi su oni koji ga ne mogu smisliti. Ipak, druga je grupa očigledno zanemariva, jer ovaj mladi pjevač na svom bankovnom računu već sad ima oko 200 milijuna dolara. Ako je suditi po brojnosti obožavateljica koje uzdišu za njim, ne postoji vjerojatnost da će njegova karijera završiti u skorije vrijeme pa vjerujemo da će i brojka na njegovom računu i dalje neumorno rasti.

Taylor Swift

Taylor | Autor: Pixsell Pixsell

Mlada pjevačica zamalo je izbačena s ove liste. Ali ne brinite! Razlog tome nije što je Tay naglo osiromašila, nego taj što je ova mlada dama napunila 25 godina. :)
Osim nebrojenih nagrada kojima je potvrdila svoj talent, dokaz da je odlična pjevačica je i njezin bankovni račun na kojem ima "skromnih" 180 milijuna dolara. Procjenjuje se da će ovogodišnjom turnejom svoje bogatstvo poduplati! Unatoč bogatstvu, Taylor je ostala skromna te nije zaboravila i na one kojima je puno teže od nje, pa često možemo čitati o njezinim humanitarnim donacijama.

Miley Cyrus

Miley Cyrus | Autor: Pixsell Pixsell

Iako je svoje prvi novac zaradila kao Disneyeva zvijezda, danas je njezina karijera otišla u potpuno drugom smjeru. Miley Cyrus (22) poznata je po svom kontroverznom ponašanju i fantastičnom glasu te joj je upravo to dvoje priskrbilo bogatstvo od čak 165 milijuna dolara. Već sad je bogatija od svog oca, također glazbenika, a pretpostavlja se da će i u budućnosti nastaviti zarađivati kroz glumu i pjevanje.

Daniel Radcliffe 

Daniel Radcliffe | Autor: Pixsell Pixsell

Daniel je jedna od najbogatijih osoba u Velikoj Britaniji. Glavna uloga u Harry Potteru osigurala mu je mirnu budućnost. Ipak, Daniel Radcliffe (25) i dalje se bavi glumom te se sada njegovo bogatstvo procjenjuje na 150 milijuna dolara

One Direction

One Direction | Autor: Pixsell Pixsell

Bez imalo sumnje, riječ je o "najvećem" boy bandu na svijetu. Svojom su zaradom nadmašili čak i veličanstvene Rolling Stonese. Dečki su do sad u džepove spremili oko 130 milijuna dolara, a ne sumnjamo da će u budućnosti još i više.

Kristen Stewart

Kristen Stewart | Autor: Pixsell Pixsell

Prije dvije godine proglašena je najuspješnijom glumicom godine, a svojih 70 milijuna dolara zaradila je uglavnom zahvaljujući ulozi u filmu 'Sumrak saga'. S obzirom da se Kristen (25) i dalje neumorno bavi glumom, vjerujemo da će i onda u budućnosti živjeti u bogatstvu.

Emma Watson

Emma Watson | Autor: Pixsell Pixsell

Rame uz rame Danielu Radcliffu, glumila je i Emma Watson (25). Javnost ju je zapamtila kao simpatičnu Hermionu, ali ona iza sebe ima i brojne druge uloge. Pokrenula je kampaniju HerForShe koja se bori za ravnopravnost spolova. Uspješna glumica, feministica i humanitarka na svoj račun do sada je spremila 60 milijuna dolara.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence | Autor: Pixsell Pixsell

Još jedna glumica se našla na ovom popisu. Javnost je (osim glumom) osvojila vrckavošću i zaraznim osmijehom pa ne čude brojni obožavatelji koji prate svaki njezin korak. Sigurni smo da joj treba jaaaako velik novčanik da spremi svojih 59,6 milijuna dolara.

Taylor Launter

Taylor Launter | Autor: Pixsell Pixsell

S obzirom na popularnost 'Sumrak Sage' niti malo ne čudi što je i Taylor (24) među najbogatijim teen zvijezdama. Slavu je stekao u svega nekoliko mjeseci, a na račun je do sada spremio 40 milijuna dolara.

Selena Gomez

Selena Gomez | Autor: Pixsell Pixsell

Osim što je naslovnice punila svojom (sad već bivšom) ljubavlju s Justinom Bieberom, Selena (22) ih je punila i glazbenim te glumačkim dostignućima. Iako se trenutno posvetila glazbenoj karijeri, još uvijek ne planira potpuno odustati od glume, a koliko je uspješna na oba područja dokazuje i zavidnih 16 milijuna na koliko se procjenjuje njezino bogatstvo. 

Demi Lovato

Demi Lovato | Autor: Pixsell Pixsell

Ne znamo je li to neko pravilo, ali Disneyeve zvijezde često nakon glumačke karijere završe u glazbenim vodama. Kako bilo, nama je drago zbog toga jer je jedna od njih i planetarno popularna Demi Lovato (22). Na njezinom računu nalazi se oko 15 milijuna dolara.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?