Prvi 305 pregleda 09. studenoga 2020.

Mnogi se uključili u akciju: Pomozimo Nensi da ozdravi!

gofundme/instagram

Brojni poznati i nepoznati uključili su se u akciju za mladu doktoricu Nensi iz Knina kojoj je hitno potrebna pomoć kako bi otišla na liječenje u Istanbul

Nensi je 25-godišnja djevojka iz Knina koja je cijelu Hrvatsku podigla na noge. Brojni poznati i nepoznati su se na društvenim mrežama uključili u akciju za mladu djevojku koja hitno mora otići na liječenje u Tursku, a kako bi to mogla, potrebna joj je i naša pomoć, jer mora što prije skupiti novac za liječenje koje nije nimalo jeftino.

 | Autor:

Nensi je nedavno dijagnosticiran Glioblastom, agresivni tumor na mozgu i hitno joj je potrebno liječenje. Najbliži tretman koji Nensi može dobiti je onaj u bolnici u Istanbulu, a kako bi započela oporavak, potrebno joj je 20.000 eura. 

Na GoFundMe stranici pokrenuta je akcija za Nensi i dosad je već premašen potreban iznos. Skupljeno je više od 30 tisuća eura, no, ovdje akcija ne staje. Troškovi liječenja i ovakve vrste tretmana iznimno su skupi i svaka kuna će dobro doći, pa se uključite i vi ako možete i želite pomoći. U akciju se možete uključiti ovdje!

"Nensi je završila fakultet za doktoricu dentalne medicine u rujnu 2020. godine, ali još nije imala priliku raditi u struci zbog njezine dijagnoze. Glioblastoma je najagresivniji oblik tumora na mozgu i bitno je da započne liječenje što prije. Sav donirani novac bit će iskorišten za put i tretman u Istanbulu. Prethodno navedeni iznos dovoljan je samo za prve tretmane te troškove puta, dok će cjelokupna skrb vjerojatno biti mnogo skuplja. Vrijeme je presudan faktor za Nensi, a ona i njezina obitelj iznimno cijene svaku pomoć", stoji na stranici GoFundMe.

Brojni poznati na društvenim su se mrežama uključili u ovu akciju i zamolili sve svoje pratitelje da na bilo koji način, prema svojim mogućnostima, pomognu Nensi da dobije priliku ozdraviti. Samo neki od njih su youtuberi Patricia Vodopija, Ema Luketin, Mr. Mončina, JoomBoosovci i brojni drugi.

 | Autor:

 | Autor:

Ako možeš, pomozi i ti. Pomozimo Nensi da ozdravi! 

Tvoja reakcija?