Prvi 1403 pregleda 14. kolovoza 2019.

Model optužio Katy Perry za seksualno uznemiravanje

katyperry/Instagram

Evo što se dogodilo između pjevačice i modela.

Sjećaš li se pjesme Katy Perry 'Teenage dream'? Naime, sada je glumac i model iz videa optužio Katy Perry za seksualno uznemiravanje na eventu otprije nekoliko godina.

Naime, Josh Kloss rekao je kako mu je Katy Perry pred svojim prijateljima skinula trenirku i donje rublje zbog čega se osjećao jadno i osramoćeno, piše Buzzfeed

'Moćne žene su jednako loše kao i muškarci'

Svoju priču podijelio je nekoliko dana nakon devete obljetnice od izlaska albuma 'Teenage dream' koji je Katy lansirao u zvijezde. Rekao je kako je pjevačica na snimanju prema njemu bila ljubazna, ali onda je svima govorila da je ljubljenje s njim bilo odvratno. Hmm. Očito je pjevačica i dobra glumica. Rekao je da je odlučio progovoriti da osvijesti ljude da su i moćne žene jednako loše koliko i muškarci.

Prijatelji stali u obranu Katy

via GIPHY

Prijatelji Katy Perry prozvali su modela i nazvali ga lažljivcem. Toliko daleko su otišli da su rekli da će se moliti za njega. 

E sad, ne znamo je li priča istinita, a možda nikada nećemo ni saznati. Ono što je bitno da znaš jest da za zlostavljanje nema opravdanja.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    nmg vjerovat