Prvi 1152 pregleda 02. kolovoza 2019.

Tana je ljuta jer je MTV razotkrio nju i Jakea Paula

tanamongeau/Instagram

Objavila je nekoliko ljutih tweetova.

Svi su sumnjali u istinitost veze pa onda zaruka, a potom i vjenčanja Tane Mongeau i Jakea Paula. Izgleda da su svi bili u pravu. Ili se barem tako čini po onome što je MTV prikazao u novoj epizodi serijala koji prati njezin život.

"Mislim da pokušavamo složiti slagalicu što želimo od ovih zaruka i braka. Imam puno ljubavi prema njemu, ali je ovo nešto što očito radimo zbog zabave i sadržaja za svoje profile", rekla je Tana u isječku.

Možda te zanima... Tana i Jake također nisu skroz sigurni što se s njima događa?

O svemu tome smo ti već i pisali, a ono što je novo jest da je ovo jako razljutilo fanove.

Pokušava se opravdati

Kontroverzna 21-godišnjakinja je na Twitteru pokušala objasniti cijelu situaciju. Rekla je kako je sve izvučeno iz konteksta i snimljeno jako davno te da ju je sve to malo naljutilo. No, izgleda da ima razumijevanja za MTV pa će im vjerojatno uskoro i oprostiti.

"Znam da se sve brzo dogodilo i da je nekonvencionalno i zbunjujuće, ali ja volim Jakea. Stvarno volim. Na najčudniji mogući način. "

Hmm. Je li uspjela pridobiti povjerenja fanova i uvjeriti svijet da je zapravo riječ o ljubavi, a ne o zarađivanju novca? Preostaje nam vidjeti.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    mogla sam i mislit xd