Prvi 497 pregleda 31. srpnja 2019.

Tana i Jake također nisu skroz sigurni što se s njima događa?

screenshot/youtube/HRT

Ni oni nisu skroz sigurni što se između njih događa, ali, valjda se vole... To je zaključak.

Prošlo je par dana od dosta neobičnog Vegas vjenčanja youtubera Jakea Paula i youtuberice Tane Mongeau i fanovima tek sad nije jasno što se između njih dvoje događa.

Možda te zanima... Tana i Jake su se vjenčali u Vegasu

Neki su i dalje uvjereni da je vjenčanje fejk, kao i cijela njihova veza, neki vjeruju u njihovu ljubav, a sad je o svemu progovorila i sama Tana.

Pogledajte epizodu:

U novoj epizodi svog showa na MTV-u, No Filter, Tana je priznala da ni sama nije baš sigurna što misli o svojoj vezi, a sad i braku s Jakeom. Okej, to je stvarno jako brzo eskaliralo...

U epizodi se sve vrti oko Taninog 21. rođendana u Vegasu. Prijateljici je tada rekla kako zna da će je Jake zaprositi na rođendanskom partyju, ali je tada rekla da se ne planiraju tako skoro vjenčati.

Prije zaruka 'nisu bili još toliko ozbiljni'

 | Autor: screenshot/youtube/HRT screenshot/youtube/HRT

"Veza mene i Jakea nije još toliko ozbiljna. A što se mene tiče, tu otvorenost iz veze možemo sasvim normalno prenijeti i u brak, zar ne?", rekla je te dodala kako oboje još uvijek pokušavaju "dokučiti kako će točno izgledati njihove zaruke i njihov brak."

Tijekom cijele epizode Tana i njezine frendice pokušavaju i same dokučiti je li ta priča nje i Jakea zapravo stvarna... A posebno zanimljiv je trenutak u kojem Tana govori kako bi voljela da se može spetljati s bivšim Kylie Jenner, Tygeom, koji joj je poslao poruku za rođendan.

'Ono što vidite, to je istina'

No, odmah je dodala kako ona i Jake ni u jednom trenutku svojim fanovima nisu lagali o svojoj vezi. "Ono što vidite, to je istina", rekla je.

Iz ovog je videa prilično jasno da čak ni Tana nije sasvim sigurna što se događa u vezi nje i Jakea. A očito nije ni on. 

Na kraju su njih dvoje snimljeni kako razgovaraju o predbračnom ugovoru.

Ozbiljan razgovor na kraju

 | Autor: screenshot/youtube/HRT screenshot/youtube/HRT

"Znači, ovo je sto posto legalno na papiru, zar ne?", upitala je Tana Jakea u jednom trenutku. On se pokušao izvući iz tog pitanja pa na kraju uopće nije odgovorio je li njihov brak legit ili ne... Hm...

"Svi žele znati je li Jana real deal i što se s nama događa. Zato smo ovo odigrali za naše pratitelje jer, na kraju dana, mi smo ipak internet trollovi. No, u isto vrijeme shvaćamo da bi ovo između nas moglo biti itekako stvarno. Na nama je sad da to učinimo stvarnim i zaista postajem nervozna", priznala je Tana na kraju videa.

Dakle, skupa su, ali je sve počelo kao zezancija, ali su se ipak zaljubili... Ali su svadbu radili za zabavu i za fanove, kako bi im imali što snimiti? Hmm, da i ne. Nitko ne zna. Ni oni ne znaju. Kad saznamo, javit ćemo vam.

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lansy

    Pogodili stee
  • mala_loodacha

    hahahahah LOOL