Prvi 729 pregleda 29. srpnja 2019.

Tana i Jake su se vjenčali u Vegasu

screenshot/instagram

Moguće da su sad sve koji su sumnjali uvjerili u to da njihove zaruke nisu fejk. Ili?

Okej, sad i službeno možemo prestati sumnjati da su zaručeni, jer, Jake Paul i Tana Mongeau su se vjenčali. Na dosta neobičnoj svadbi u Las Vegasu, s obožavateljima i tisućama fotoaparata oko njih, naravno, jer kako bi drugačije mogli i zamisliti vjenčanje ovo dvoje youtubera.

Tana se par puta presvukla

Tana je imala čak nekoliko vjenčanica tijekom večeri, prvo dugu sa čipkom, pa bijelu s pink detaljima, a na kraju se presvukla u srebrnu, kratku haljinu sa šljokicama. Jake je bio u odijelu, nosio je šešir i štap. Taman za Vegas.

Na vjenčanju je bio i Jakeov brat, Logan, kao i njihovi prijatelji, a svi su šerali fotke i videa atmosfere. Pogledajte neke fotke.

Vjenčali su se ondje gdje su se i zaručili

1/7
Jake i Tana su se vjenčali

Prije otprilike pet tjedana su se zaručili upravo u jednom klubu u Vegasu, pa nam je logično da su Vegas odabrali i kao mjesto vjenčanja. A prije ceremonije, Tana je na svom YouTube kanalu objavila osmominutni video (okej, više je audio) u kojem govori koliko voli Jakea. 

'Volim te, Jake Paul'

"Volim te. I dalje sam prestravljena dok to govorim, jer kad to kažem, onda je to negdje tamo, a ne više samo u mojoj glavi. Postaje zaista stvarno i, da budem potpuno iskrena, navikla sam gubiti ono što volim, a tebe ne želim izgubiti", govori Tana u videu.

Iako čak ni njegov brat, Logan, ni njezina bivša djevojka, Bella Thorne, nisu vjerovali u ovu njihovu ljubavnu priču, čini se da su Logana uspjeli razuvjeriti. A možda i Bellu sad kad su zaista vjenčani.

Jakea su uvjerili, ali se ipak i dalje šali na njihov račun

 | Autor: screenshot/instagram screenshot/instagram

"Jučer smo Jake i ja napokon posjeli Logana i razgovarali s njim o tome što se zapravo događa s nama. Počeo je plakati. Nisam mislila da ću se ikada naći u poziciji da ću rasplakati Logana Paula, tako da sam jako sretna što nam napokon vjeruje i što je emotivan oko svega", izjavila je Tana reporterima na Booby Tape's USA Launch Partyju.

Awwww. Pa nek' im je sa srećom. <3

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    awwww :P