Prvi 2535 pregleda 28. travnja 2022.

Na Netflix je stigao drugi dio filma '365 dana'

screenshot/youtube

Film '365 dana' koji je prije dvije godine izašao na Netflixu, prilično je zaintrigirao javnost, a sada je stigao i njegov drugi nastavak

Poljska drama '365 dana' podigla je puno prašine kada je, prije dvije godine, izašla na Netflixu, no bez obzira na to što je iznimno kontroverzna, njeni obožavatelji su željno iščekivali nove nastavke.

Čekanju je napokon došao kraj jer je jučer na Netflix stigao drugi nastavak ovog filma pod nazivom '365 Days: This Day', piše Variety

POGLEDAJTE VIDEO:

U prvom dijelu gledali smo Poljakinju Lauru koju tijekom odmora otima Talijanski gangster Massimo i daje joj uvjet da se zaljubi u njega u samo 365 dana. Ovaj film završi neočekivano tako što gledatelji ne znaju je li Laura preživjela automobilsku nesreću na kraju filma.

Naravno, Laura će preživjeti nesreću, ali njena i Massimova priča će postati iznimno komplicirana zbog Massimovih obiteljskih odnosa i misterioznog muškarca koji će htjeti osvojiti Laurino srce.

Baš kao i prvi dio, ovaj nastavak, ali i treći dio filma (koji je već najavljen) će se bazirati prema knjigama iz trilogije Poljske autorice Blanke Lipinske koja je sudjelovala u pisanju prvog scenarija s Mojcom Tirs.
 

Trkni na kiosk Tiska po svoj novi JoomBoos Videostar magazin!

 | Autor:

Tvoja reakcija?