Prvi 1054 pregleda 05. studenoga 2020.

Na Netflix je stigao slatki film 'Operation Christmas Drop'

netflix/screenshot

Nikad nije prerano za slatke božićne filmove, je li tako? Slažemo se!

Upravo je na Netflix stigao božićni, romantični film 'Operation Christmas Drop' s Kat Graham i Alexanderom Ludwigom u glavnim ulogama i baš se veselimo pogledati ga i uskočiti u taj blagdanski mood. Stvarno nikad nije prerano za to...

POGLEDAJTE TRAILER:

Radnja filma vrti se oko zaposlenice u Kongresu, Erice, koja prekida tradiciju i, umjesto s obitelji, Božić odluči provesti na potpuno drugačiji način. Odlazi u Air Force bazu na zamolbu svoga šefa, a onda upoznaje fatalnog kapetana Andrewa Jantza.

Naravno, u početku se njih dvoje neće baš najbolje slagati, stalno će se prepirati i svađati i neće se podnositi, ali kako će film odmicati svome kraju, njih će se dvoje sve više i više zbližavati. Na kraju i zaljubiti. Awww...

Iskreno, koliko god predvidivo i 'cheesy' zvučao, ovaj je film nešto što nam sad stvarno treba. Malo blagdana, božićnog ugođaja, romanse i pozitive? Svakako prihvaćamo!

via GIPHY

Film od danas možete pogledati na hrvatskom Netflixu, a uz ovaj blagdanski film, imate ih još nekoliko novih na ovoj popularnoj streaming platformi. 'Holidate' i 'Christmas Made to Order' već su u trendingu u Hrvatskoj.

Tvoja reakcija?