Prvi 956 pregleda 16. siječnja 2018.

Najlakše je otvoriti YouTube kanal, ali kako biti najbolji?

Pogledajte savjet naše JoomBoos novinarke i saznajte kako postati uspješan youtuber

Puno vas zanima kako postati uspješan na YouTube-u. Ukoliko ste mislili da je to lak posao, moram vas razočarati odmah na početku. Za uspjeh na YT, potrebno je puno reda, rada i discipline. Znači, ako želite uspjeti, morate se pošteno namučiti i naraditi. To je na neki način posao. Ipak, postoje neke smjernice kojima bi se trebali voditi, stoga, nastavite čitati.

via GIPHY

Prije negoli se uopće upustite u to, zapitajte se zašto uopće otvarate YT račun. Iz ljubavi ili u tome vidite profit? Ukoliko otvarate račun prvenstveno iz profita, bolje nemojte. YT sadržaj koji je rađen sa puno ljubavi biti će prepoznat i nagrađen.

Puno vas misli da je dovoljno objaviti 2-3 videa i followi će letjeti sa svih strana. Istina je daleko od toga. Morat ćete redovito objavljivati KVALITETNE videe, 1-2, a možda čak i više godina.

Osim na YT, svoj račun morate imati i na ostalim društvenim mrežama. Odgovaranje na poruke, komentare, upite... Tu ste zbog ljudi koji vas prate.

Kvaliteta fotografija i videa mora biti izuzetno kvalitetna. Nitko ne voli vidjeti mutne i nejasne fotografije. Ulaganje i poboljšanje kvalitete slike i videa je jako bitno. Kvaliteta ne smije padati, mora rasti.

via GIPHY

I zadnje, budite svoji. Budite takvi kakavi jeste, sa svim svojim vrlinama i manama, iskreni, otvoreni, srdačani, nemojte glumiti ili pokušavati oponašati nekog YT idola, kad tad ćete se razotkriti jer to nije vaše prirodno ponašanje, i pokušajte biti originalni jer kopija je puno.

Jesi li već kupio novi broj omiljenog JoomBoos Videostar magazina? Brzo jer je upravo na kioscima

 | Autor: Marko Prpić/Pixsell Marko Prpić/Pixsell

MEGA POKLON:  Uz novi JoomBoos magazin dobivaš  na dar i prvi youtuberski kalendar! Fotkaj se s prvim youtuberskim kalendarom i objavi fotku na Instagramu uz #videostarmagazin. Najkreativniji će osvojiti JoomBoos jastuk ili majicu ISTI SAN!

Klikni reakciju i reci nam što TI misliš! Komentiraj, lajkaj, uživaj ;)

 

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • leoni98

    Uffd bas treba puno toga i voljet to
  • Avatar Sara_koja_hara

    Sara_koja_hara

    Treba biti ful predan tome