Prvi 204 pregleda 04. kolovoza 2021.

Najluđi ljetni roadtrip: Skočio s 50 metara, a onda i iz aviona

U prvoj epizodi nove sezone JoomBoosova serijala Roadtrip JoomBoosovci Bruno Lukić, Filip Dejanović i Filip Rebrović upustili su se u ljetnu avanturu i pobijedili svoj najveći strah, onaj od visine

 Dečki su u prvoj epizodi skakali bungee jumping, skakali iz aviona, a sudbinu njihovog ljetnog putovanja u ovom serijalu odredilo je kolo sreće. Prva destinacija na koju su otputovali je Zrće na otoku Pagu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

"Znao sam da će nas odvesti na bungee. Ali, ja sam već skakao prošle godine za jednu epizodu, tako da ovoga puta preskačem. Vas dvojica se dogovorite tko će skakati ove godine", kratko i jasno svojim je kolegama objasnio Filip Dejanović TheSikrt. Onaj tko se na kraju ohrabrio, nakon dugog nagovaranja, bio je Bruno.

"Ne mogu se dobiti, moram malo razmisliti o tome što sam upravo napravio", vidno uzbuđeni Bruno rekao je u čamcu nakon skoka. Skok je bio siguran, kratak, ali jako uzbudljiv i jedno, kaže Bruno, nevjerojatno iskustvo. Koje vjerojatno više ipak neće ponoviti.

 | Autor:

Prva je epizoda, očito, imala temu, a to su - skokovi. Drugi zadatak za dečke bio je skakanje iz aviona, a sve uz stručno vodstvo i pratnju. Svaki je skok u ovoj epizodi odrađen u sigurnim uvjetima i u prisustvu profesionalaca.

S padobranom iz aviona skočio je čak i kamerman, uz JoomBoos influencere, a Filip Dejanović nakon što je sletio na tlo kratko je komentirao kako "od danas živi drugi život".  "Kao da mi je novi rođendan", izjavio je TheSikrt. 

 | Autor:

Iako u drugoj epizodi više neće biti skokova (vjerojatno), dečki su na kraju obećali da će druga epizoda biti još luđa od ove. Što se još dogodilo u prvoj epizodi Roadtripa i kako su izgledali adrenalinski zadaci koje su JoomBoosovci dobili odmah da 'probiju led', gledajte samo na JoomBoos YouTube kanalu i 24sata Oriđiđi Videoteci.

Ljetni JoomBoos magazin je na kioscima - nikad više poklona, nikad bolje priče, nikad zabavniji posteri!

 | Autor:

Tvoja reakcija?