Prvi 174 pregleda 31. srpnja 2022.

Najrasplesaniji ljetni roadtrip započeo je na Ultri

U prvoj epizodi nove sezone JoomBoosova serijala 'Roadtrip', naši influenceri Filip Dejanović, Bruno Lukić, Filip Rebrović, Petra Dimić i Stela Smajić upustili su se u novu ljetnu avanturu u kojoj im je cilj obići najveće glazbene festivale u Hrvatskoj

Prva destinacija ovoj 'nabrijanoj' ekipi bio je Park mladeži u Splitu i glazbeni festival Ultra Europe. No, prije nego li su se uputili na tulum, tijekom dana su odradili nekoliko izazova među kojima su se našli mnogima omiljeni skokovi u vodu, ali i glazbeni izazov u kojemu su naši influenceri prolaznicima dijelili poklone. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Osim dnevnih izazova, jedan od najzanimljivijih bio je upravo onaj koji se odvio na Ultri, a to je zamjena zastava s drugim partijanerima. Ovdje su se Petra, Sikrt, Bruno i Ficho podijelili u dva tima, a svakom timu je bilo u cilju zamijeniti što više zastava.

Naravno, onaj tim koji je uspio zamijeniti najviše zastava je pobijedio, a gubitnici su drugi dan morali odraditi jednu zanimljivu kaznu. 

Na partyju im se kasnije pridružila i naša influencerica Stella Smajić poznatija kao Ridziy s kojom su, uz 140 tisuća partijanera, plesali u ritmu taktova najpoznatijih svjetskih DJ-eva kao što su Martin Garrix i Hardwell koji se upravo na Ultri vratio na glazbenu scenu nakon višegodišnje pauze. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Riđi (@ridziyy)

Kako su izgledali ludi skokovi naše Trojke, tko je pobijedio u izazovu sa zastavama, s kakvom kaznom su se suočili gubitnici te kako su se naši influenceri proveli na samoj Ultri, pogledajte na JoomBoos YouTube kanalu.

 

Tvoja reakcija?