Prvi 1939 pregleda 28. rujna 2022.

Naprasno ugašen YouTube kanal Bake Praseta

bakaprase/Instagram

YouTube kanal popularnog influencera Bake Praseta danas je ugašen i smatra se kako je jedan od razloga za to sukob s vlasnikom Pink TV-a Željkom Mitrovićem

Savez komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ) nedavno je tražio gašenje njegovog kanala te su naveli niz razloga za to, no kao glavni razlog su naveli promicanje nasilja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase)

"Savez komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ), zgrožen internet nasiljem koje propagira, pokrenut će peticiju za ukidanje YouTube kanala Bogdana Ilića, poznatog kao Baka Prase i poziva javnost da je podrži svojim potpisom", napisali su u priopćenju.

Bogdanova reakcija na brisanje YouTube kanala bio je samo Instagram story u kojemu je napisao "Zbogom Baka Prase YouTube kanal". 

 | Autor: bakaprase/Instagram bakaprase/Instagram

Podsjećamo, Baka Prase nedavno je najavio da napušta Srbiju nakon sukoba sa Željkom Mitrovićem, kojeg je optužio da mu duguje novac jer mu je ukrao ideju za influencersku televiziju nakon jednog sastanka.

Mitrović je potom povezao Baku Prase s ljudima poput Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, jednog od vođa kriminalnog klana koji je optužen za niz ubojstava, dilanje droge i oružja, otmice i silovanja. Optužio ga je i za namjerno prenošenje mononukleoze jednoj djevojci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase)

Baka Prase je na to odgovorio nizom optužbi. Rekao je da Mitrovićpodupire režim Aleksandra Vučića i Belivuku duguje novac za drogu te je objavio navodne prijeteće poruke Željkova sina Aleksandra za kojeg je rekao da je blizak s Veljom Nevoljom.

Mitrović je najavio da će napraviti dokumentarac o Bogdanu koji će emitirati ovog četvrtka u 20 sati. U tom dokumentarcu će navodno govoriti o smrti blogerice Kike i o navodnim seksualnim odnosima Bake Praseta s maloljetnicom. Rekao je i da je ovo što Baka Prase radi "brijanje mozga maloljetnicima afirmiranjem kriminalnih aktivnosti i skupim automobilima".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase)

Baka Prase mu nije ostao dužan pa je odgovorio da će i on napraviti dokumentarac te rekao da je "izvjesni Mitrović počinio još jedno ubojstvo, također na pješačkom prijelazu". Postavio je i pitanje tko je odgovoran za smrt njegove ljubavnice koja se predozirala MDMA-om u jednoj hotelskoj sobi te dodao da je "vrijeme da ubojice odgovaraju".

 

Nabavi svoj primjerak ljetnog JoomBoos Videostar magazina!

 | Autor:

Tvoja reakcija?