Prvi 1085 pregleda 13. studenoga 2019.

Naš život je laž: Evo tko je zapravo trebao biti Gossip Girl

Charles Guerin/Cau-Guerin/Press Association/PIXSELL

Svi koji ste pratili seriju znate tko je cijelo vrijeme bio Gossip Girl... Ali, čekajte da vidite tko je u originalnoj postavi to trebao biti. Naš cijeli život je laž...

U finalu serije Gossip Girl otkrili smo da je Tračerica zapravo cijelo vrijeme bio Dan Humphrey. I to nam se nije baš svidjelo, ali od 2012. do danas napokon smo to nekako uspjeli prihvatiti. E, ali sad smo dobili novu informaciju o tome tko je zapravo u originalu trebao biti Tračerica i ne možemo vjerovati, javlja PopSugar.

via GIPHY

Izvršni producent i scenarist serije, Joshua Safran, otkrio je kako Dan nikad nije trebao dobiti ulogu Tračerice, osobe koja piše blog o tajnom životu elite s Manhattana. Tijekom Vulture Festivala u Los Angelesu Safran je objasnio koga je zapravo zamišljao u glavi kad je razmišljao o toj osobi 'iza ekrana'.

'Uvijek sam razmišljao o Nateu'

via GIPHY

"Volim se šaliti da je Dan na kraju bio Gossip Girl jer sam ja do tada napustio show. No, ja njega nisam zamišljao u ulozi Tračerice. Tako da, o tome ćete morati pitati nekoga drugoga. Iako danas razumijem zašto su njega postavili u tu ulogu, ja sam nekako uvijek razmišljao o Nateu", rekao je. 

Molim? Nate? Gossip Girl Nate? Hmm...

Bio bi veći šok

via GIPHY

Safran tvrdi kako bi Nate bio mnogo veći šok od Dana, zbog toga što je on bio najlojalniji svim svojim bogatim prijateljima, unatoč tome što je ponekad bio mrvicu blesav i zbunjen. No, kako Safran nije ostao producent do samog kraja serije, njegova se ideja nikad nije obistinila.

No, svejedno nas šokira činjenica da je zapravo Nate trebao biti Tračerica... Imamo osjećaj da je cijeli naš život laž...

 

Nabavi svoju ulaznicu za veliko finale Rap Campa u Opera Clubu!

 | Autor:

Tvoja reakcija?