Prvi Savršen spoj 1773 pregleda 12. lipnja 2019.

Našli smo savršeno mjesto za vikend getaway

promo

Ako želiš provesti miran vikend negdje gdje nema gužve, ovaj motel je super odabir za spavanje, ručak, doručak i boravak.

Želiš jedan ljetni vikend provesti daleko od gužvi i asfalta pa si tražiš idealnu lokaciju za to? Mislimo da smo je pronašli za tebe. Motel Plitvice je super slatko mjesto uređeno u stilu 80-ih godina u kojemu možeš prespavati, odmoriti, pojesti finu klopu i popiti dobru kavu. 

Divan ambijent

 | Autor:

Restoran i dvorana Plitvička kuća, kao i sami motel, nalaze se uz Zagrebačku obilaznicu (na adresi Lučko bb p.p. 29), uređen je skroz rustikalno i prepun divnih motiva Like. Ako ideš s roditeljima ili nekime tko ima auto, uz motel je više od 50 parkirnih mjesta. Pod video nadzorom su pa se ne trebaš brinuti o autu kad si tamo.

Rasta je tamo snimao spot

Restoran je velik i u njemu možeš pojesti domaće specijalitete, poput, recimo, janjetine, a onda u romantičnom ambijentu kafića Fontana i popiti kavu. Opuštenost i neopterećenost je njihov moto, pa ako planiraš neki weekend getaway, razmisli o ovom mjestu.

Inače, to je mjesto na kojem je JoomBoosovac Rasta snimao spot za pjesmu 'Crni dani'. Genijalno.

Možda te zanima... Je li ovo novi rap hit?

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    Omgg,predobro izgleda