Prvi 1299 pregleda 21. studenoga 2020.

Ne staje: Baka Prase obradio pjesmu 'Vudu'

bakaprase/Instagram

Bogdan Ilić, svima nama poznat kao Baka Prase ima novi/stari hit. Obradio je pjesmu 'Vudu' čiji tekst potpisuje Marko Moreno i Devito, pjesma se tako pridružila njegovim poznatim hitovima 'Ona, ona', 'Sve vas volim', 'Blamage' i drugima.

Baka Prase ima 'novu' pjesmu, ona je svima već dobro poznata jer je zapravo obrada hita 'Vudu' Devita i Teodore. Spot je također snimljen po uzoru poznatog dvojca, a Baka je fanove dobro nasmijao svojim stajlingom za koji je obukao plavu periku.

Poslušajte pjesmu Bake Prase i Foxa:

Fanovi Bake poslušali su obje verzije i krenuli uspoređivati. U komentarima fotke na Bakinom Instagram profilu, mnogi su priznali da ih je Baka dobro zeznuo. Očekivali su novu pjesmu, ali im nije žao jer ih je Baka dobro nasmijao. Nekima se njegova verzija sviđa više i od originala.

Polušajte verziju Teodore i Devita:

Zbunio fanove

"Scena nije spremna", poručio je jučer Baka Prase na svom instagram profilu i najavio pjesmu koja je danas izašla na njegovom YouTube profilu. Kako je poruku napisao u ozbiljnom tonu, fanovi nisu znali što ih očekuje, a danas su se bome dobro iznenadili.

 | Autor: bakaprase/Instagram bakaprase/Instagram

Koja verzija pjesme se vama više sviđa?

Tvoja reakcija?