Prvi 517 pregleda 16. lipnja 2018.

Ne vjerujemo: Dolazi li kraj memeova?

Pinterest

Tko bi rekao da će se ovo ikada dogoditi.

Tko ne voli memeove? Mi smo oni koji ih obožavaju! 

Direktiva o autorskim pravima Europske unije stavlja dodatnu zaštitu na intelektualno vlasništvo onih koji objavljuju svoj sadržaj online. Upravo bi se na taj način mogli ugroziti memeovi. 

Članak 13. Direktive o autorskim pravima navodi kako bi online platforme mogle dobiti kaznu ukoliko se na njihovim stranicama nalazi prerađeni tuđi sadržaj, odnosno memeovi. Problem s memeovima nastaje u preradi nečijeg originalnog i kreativnog sadržaja na drugi kreativni sadržaj, a to se smatra krađom autorskog sadržaja.

Više ćemo znati 20. lipnja kada će se glasati o ovoj direktivi. 

Misliš li da treba zabraniti memeove? 

 

 
 

Sada napokon i ti možeš nositi LayZ-evu majicu! JoomBoos misli na tebe i omogućio ti je da navijaš za našu repku u popularnim majicama iz spota "Moja Croatia". 

Od danas možeš kupiti Moja Croatia majice na stranici ŽUTI KLIK.  

Zgrabi svoju majicu što prije jer zalihe su ograničene!

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
RIJEŠI

Ako imaš 8/10 točnih u ovom kvizu ti si ekspert za horoskop

1 komentar/a

Takojesine

Ja imam 10/10 jer imam iskustva sa znamovima jos od 2011 .Ali nikad u zivotu nisam u procitala dnevni i osobni horoskop jer to ti pisu neki obicni ljuti a budale u to vjeruju i nazalost na balkanu kad spomenemo horoskop sve sta znamo je prvo to...Npr.Ja volim da citam o znakovima ,o karakteru,osobinama ,da naucim ko su ljudi oko mene da ih bolje razumijem, da znam sta vole,kakvi su i td...imam iskustva da mou pogodii neciji znak samo po necijem izgledu i prvom stavu...i mnogo toga ima nemam pr..