Prvi 13461 pregleda 02. prosinca 2021.

Neki misle da je u ovom 18+ videu youtuber Baka Prase

bakaprase/Instagram

Vijest je odjeknula društvenim mrežama i izazvala je lavinu komentara. Korisnici su uvjereni da su na snimci YouTuber i njegova djevojka, a on je sve zbunio svojim komentarom

Youtuber Baka Prase našao se u središtu pozornosti otkad se pojavila vijest o izlasku eksplicitnog videa koji je, navodno, on snimio s djevojkom Anjom Bla. Snimka eksplicitnog seksa nazvana je 'Baka Prase i Anja Bla', a neki misle da se na videu nalazi Baka i njegova djevojka, piše 24sata.

Pogledajte reakciju para na objavu ovog videa:

Odah na početku videa je Baka Prase rekao da njega ne dira ta vijest, ali da je njegova djevojka potresena. Ona se na to oglasila i zamolila ga da ne mora baš svaki njen osjećaj javno iznositi. Baka je gledao komentare ispod eksplicitnog videa u kojem je jedan čovjek napisao da to nije Baka jer on nema takav trbuh. Njega je oduševila izjava:

"Tako je, vidi moj trbuh. Ljudi ja se jesam udebljao, ali i dalje sam jak", rekao je.

Anja se složila i nadodala: "Da i dlakav ti je trbuh, za razliku od ovoga. Što se i ti tako ne izdepiliraš?", pitala ga je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase)

"Moja djevojka je zgodnija i ima ljepši ten, a ja sam obdareniji od momka na snimci", rekao je Baka Prase. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bogdan Ilic (@bakaprase)

Bakina djevojka je primijetila još jedan detalj koji ih razlikuje: "Vidi kosu, meni je kosa do ovdje (duža). Meni nikad nije bila ovako gusta. Pogledaj kako je ovo lijepa i zdrava kosa, kod mene tri dlake".

Baka je za kraj dodao: "Nadam se da smo razriješili sve. Ne znam kako su neki mogli uopće pomisliti da bismo objavili ovo, pogotovo besplatno!"

Ova tema je odjeknula u medijima pa se Baka oglasio i za Telegraf o cijeloj situaciji  te demantirao navode da su na snimci on i djevojka Anja.

Tvoja reakcija?