Prvi 616 pregleda 02. travnja 2018.

Nemaš više opravdanja: Mozak uvijek može učiti

Jednostavno nemaš više opravdanja!

Znaš ono kad nakon ljetnih i zimskih praznika moraš primiti knjigu u ruku i baciti se na učenje i misliš da je to nemoguće? Ili se toliko prejedeš za Uskršnje praznike da jednostavno ne možeš doći sebi, pa odgađaš domaće zadaće, zadatke i pripremanje za ispite naredni tjedan? 

via GIPHY

Nekoliko istraživanja je provedeno i dokazano da je mozak sposoban za učenje u bilo kojem trenutku, ali i također u bilo kojoj dobi. Naravno, znanstvenici napominju kako je kod mozga kao i kod našeg tijela kada pokušavamo napraviti neki fizički napredak, bitna kondicija. 

via GIPHY

To znači da za vrijeme slobodnih dana, osim gljivarenja na kauču i gledanja televizije, možeš pročitati neku knjigu, članak na internetu ili nešto treće što će omogućiti tvojem mozgu da funkcionira. 

Osim toga, nemaš nikakvu ispriku za ne učenje. Jednostavno si jedna velika lijenčina. 

via GIPHY

Pročitaj ovih 12 trikova i rasturi učenje! 

Ovako ćeš uskladiti naporne treninge s ostalim obvezama! 

Stigao nam novi broj JoomBoos VideoStar magazina u kojem smo, samo za tebe, pripremili hrpu iznenađenja. Možeš odabrati između dvije naslovnice. Na jednoj se nalazi zločesti dečko YouTubea Logan Paul, a na drugoj jedna od najpopularnijih hrvatskih YouTuberica SaamopetraaU petak na kioscima potraži i super cool dar - personalizirane kartice s motivacijskom porukom koju su ručnu potpisali najpoznatiji hrvatski YouTuberi.  

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • romana23

    this is wonderful and obviously PREFINO 🙄