Prvi 286 pregleda 20. prosinca 2021.

Nesuđeno finale: Dino Petrić trebao izvesti blagdanski miks

Damjan Žibert/Pop tv

Iako je zbog korone propustio finale slovenskog Supertalenta, Dino se ne da. Odlučio je iznenaditi fanove pjesmama koje je trebao pjevati u finalu, a riječ je o miksu božićnih pjesama na slovenskom jeziku

Dini Petriću je korona odnijela snove i spriječila ga da nastupi u finalu slovenskog Supertalenta. No, odlučio je iznenaditi svoje vjerne pratitelje i objaviti miks božićnih pjesama koje je trebao pjevati u finalu. Pjesme koje je odabrao su 'Bela Snežnika', 'Na božično noč' i 'Silvestrski poljub', pa, poslušajte kako zvuči!

Dininu obradu pjesama poslušajte ovdje:

Hvarskog slavuja domaća publika poznaje već dulje vrijeme. Njegov talent su prepoznali u nastupima na domaćim talent natjecanjima i u obradama klasika. Slovenskoj publici se predstavio u njihovoj inačici Supertalenta. U showu 'Slovenija ima talent', pjevao je 'Meni dobro je', koju u originalu izvodi jedna od najvećih slovenskih zvijezda - Jan Plestenjak. 

Možda te zanima... Dino se oprašta od finala: "Korona mi je odnijela snove"

Dino je stigao sve do finala, ali u njemu nije mogao nastupiti jer je pozitivan na korona virus. Povodom ove vijesti se oglasio i sam Dino i nije krio nezadovoljstvo:

"Neću lagat, na dnu sam. Jako mi žao jer mi korona neposredno prije finala odnijela snove. Nisam imao nijedan simptom pa sam bio još više šokiran i shrvan kad sam vidio pozitivan test. Život je odabrao tako i tu se završava moj put na slovenskom Supertalentu",  rekao je Dino.

 | Autor: Damjan Žibert/Pop tv Damjan Žibert/Pop tv

Dalmatinac se testirao prije svake probe i još je u srijedu bio negativan. Sad se testirao prije generalne probe i nalaz je bio pozitivan. Dino se mogao samo oprostiti od natjecanja i zahvaliti publici:

"Ovom prilikom se želim zahvaliti svima koji su me podržali na ovom putu, prihvatili me, glasali za mene i usadili toliko ljubavi prema slovenskoj glazbi i publici i svima koji su mi u Hrvatskoj ponosno čestitali i hrabrili me na tom putu", poručio je.

 

NOVI JOOMBOOS VIDEOSTAR MAGAZIN POTRAŽITE NA KIOSCIMA!

 | Autor:

POGLEDAJTE VIDEO DANA:

Tvoja reakcija?