Prvi 651 pregleda 13. studenoga 2022.

Netflix najavio još dvije sezone serije 'Dahmer'

screenshot/youtube

Jedna od najgledanijih Netflixovih serija ikad - ona o serijskom ubojici Jeffreyju Dahmeru, bit će produžena za još dvije sezone

Jeziva serija 'Dahmer-Monster: The Jeffrey Dahmer Story' o serijskom ubojici Jeffreyju Dahmeru koji je, u razdoblju od 1978. do 1991. ubio 17 dječaka i muškaraca, oborila je nekoliko rekorda gledanosti na Netflixu, a sada je najavljeno kako nam stižu još dvije sezone.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Collider (@collider)

Kako piše Collider, nove sezone je najavila Netflixova izvršna direktorica Bela Bajaria, a osim toga je rekla kako publika i dalje ne prestaje gledati ovu seriju te je pohvalila scenariste i redatelje Ryana Murphyja i Iana Brennana koji su ju stvarali.

Iako se o novim sezonama još gotovo ništa ne zna, poznato je samo da će u njih biti uključene priče i drugim serijskim ubojicama.

Iako se mnogi raduju novim sezonama i ova priča ih zaista zanima, mnogi njeno snimanje ipak ne odobravaju. Naime, mnoge osobe koje su bile žrtve Jeffreya Dahmera ili koje su poznavale njegove žrtve su se požalile kako im je ova serija obnovila traume.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Netflix US (@netflix)

Ovim osobama najviše je zasmetalo to što mnogi događaji nisu prikazani točno onako kako su se dogodili, a rođak jedne žrtve je rekao kako producenti ove serije uopće nisu tražili članove obitelji žrtava za dopuštenje o njenom snimanju. 

 

KUPITE NOVI JOOMBOOS MAGAZIN NA KIOSCIMA TISKA I OSVOJITE KAPU ILI ČARAPE!

 | Autor:

Tvoja reakcija?