Prvi 295 pregleda 05. svibnja 2022.

Netflix otkazao suradnju s Meghan Markle

thesussexroyal/instagram

Netflix u zadnjih nekoliko mjeseci gubi ogroman broj svojih korisnika pa je to prilično utjecalo i na njihov budžet. Na udaru zbog smanjenja budžeta našao se i animirani film iza kojeg stoji produkcijska kuća Meghan Markle

Zbog smanjenja budžeta i naglog pada broja pretplatnika, Netflix je morao otkazati brojne suradnje i projekte koji su bili najavljeni za budućnost. Kako piše 24sata, jedan od tih projekata je i animirani film 'Pearl' iza kojeg 'stoji' Meghan Markle. 

Radnja ovog crtanog filma trebala se vrtjeti oko 12-godišnje djevojčice "na putovanju samootkrivanja" inspirirane ostavštinom slavnih žena iz povijesti.

"Poput mnogih djevojaka njezinih godina, naša junakinja Pearl na putu je samootkrivanja dok pokušava prevladati svakodnevne životne izazove. Oduševljena sam što će vam Archewell Productions, u suradnji s moćnom platformom Netflixa i ovim nevjerojatnim producentima, zajedno donijeti ovu novu animiranu seriju koja slavi izvanredne žene kroz povijest", ranije je najavila Meghan.

No, unatoč otkazivanju 'Pearla', Netflix se ipak nada da će nastaviti suradnju na nekim drugim projektima Meghanine produkcijske kuće Archewell. Tako se šuška da je u planu zajednički projekt, dokumentarni film 'Heart of Invictus', koji govori o Invictus igrama, a snimateljska je ekipa pratila Meghan i Harryja tijekom posljednjih igara održanih u Nizozemskoj. 

 

Trkni na kiosk Tiska po svoj novi JoomBoos Videostar magazin!

 | Autor:

Tvoja reakcija?