Prvi 1076 pregleda 22. travnja 2021.

‘The Woman in the Window’, film koji će vas zaintrigirati

youtubescreenshot/Canva

Ovaj triler je nastao kao adaptacija jedne od najprodavanije novele autora A.J. Finna, a na Netflixu izlazi 14. svibnja.

Ako ste na Netflixu pogledali sve filmove koje te mogli i sad tražite novi, ovo je super informacija za vas. Na Netflixu sljedećeg mjeseca izlazi uzbudljivi triler s Amy Adamas u glavnoj ulozi. Ona će u trileru utjeloviti dječju psihologinju Dr. Annu Fox koja boluje od agorafobije. Anna ima strah od otvorenog prostora i ne izlazi iz svog newyorškog stana, piše Rolling Stone.

Ovdje pogledajte trailer:

Radnja serije je misteriozna - spoiler alert!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Jednoga dana na vrata Anninog stana pokuca Jane Russell koja joj se predstavi kao susjeda iz stana preko puta njezine zgrade. Lik Jane, kojeg glumi Julianne Moore, se sprijatelji s Annom i zajedno provode dane. Jednoga da Anna kroz prozor svog stana ugleda kako nepoznati muškarac brutalno ubija njezinu prijateljicu. Slučaj prijavljuje policiji gdje se suočava sa Janeinim suprugom, ali i 'stvarnom' Jane Russell. Supružnici govore policiji da Anna iskrivljuje priču i da je sve to samo zamislila. Anna se baca u koštac i odlučuje saznati što se krije iza ove misterije.

Brrr, zar ne?

 

 | Autor: joomboos joomboos

Tvoja reakcija?