Prvi 963 pregleda 17. ožujka 2019.

Nevjerojatne ilustracije: Pogledajte što ovaj dečko radi

Ovaj dečko je supertalent!

Nikola Trajkovic mladi je ilustrator koji često svoju inspiraciju pronalazi u youtuberima, pa su mu tako za posljednju ilustraciju poslužili Nika i Rasta, iako to nije prvi put da ih je ilustrirao.

Izgleda da su ga podsjetili na Bonnie i Clydea - pljačkaški par koji je završio tragičnom smrću. Naravno, to nikako ne želimo preslatkim golupčićima, Niki i Rasti, ali moramo priznati da im ova 'drskost' odlično stoji. Čini se kako je mladi ilustrator impresionirao Rastu jer se ta ilustracija sada može vidjeti i na njegovom Insta storiju. Ilustrator Nikola svoje ilustracije također objavljuje na popularnoj društvenoj mreži, a iako se ne možemo odlučiti koja nam je bolja, izdvojili smo još nekoliko odličnih:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤Love is Real ❤ @xniks2x @8rasta9 u mom Crtežu, nadam se da vam se svidja. Tag ih ❤ #illustration

A post shared by 🎨Nikola Trajkovic Art 🎨 (@nikola_trajkovicc) on

Zar nije odličan? 

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar marisa

    marisa

    WOW 😮
  • mala_loodacha

    znači wow!