Prvi JoomBoos Videostar Show 551 pregleda 20. veljače 2021.

TikTok: Nije mogao platiti račune, a sad ima novu kuću

420doggface280/instagram/tiktok

Nathan Apodaca, na TikToku poznatiji pod svojim nadimkom 420doggface208, zbog viralnog se videa riješio dugova i postao svjetska senzacija. A samo je vozio skate i pio sok na pjesmu Fleetwood Maca

"Tog jutra sam išao na svoj posao u skladište u jednoj tvornici krumpira. Stari auto mi se opet pokvario, ali nisam htio zakasniti, pa sam uzeo skateboard i krenuo s njim na posao. Palo mi je na pamet da bi se mogao snimiti dok vozim Los Angelesom, pijem sok od brusnice i fućkam uz hit Fleetwood Maca 'Dream's", govori 37-godišnja TikTok senzacija, Nathan Apodaca.

Vozio skate uz Fleetwood Mac

@420doggface208

Morning vibe #420souljahz #ec #feelinggood #h2o #cloud9 #happyhippie #worldpeace #king #peaceup #merch #tacos #waterislife #high #morning #710 #cloud9

♬ Dreams (2004 Remaster) - Fleetwood Mac

Danas njegov viralni TikTok video na skateu ima skoro 80 milijuna pregleda, više od 12 milijuna lajkova i zbog njega će napokon otplatiti kuću i useliti u svoj dom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @Doggface208 (@doggface208)

"Nakon tog videa koji sam snimio prije nekoliko mjeseci sve je krenulo na bolje. Sad sam financijski stabilniji nego prije. Napokon mogu na vrijeme platiti račun za mobitel, a uz sve donacije i suradnje koje dobivam napokon ću otplatiti i kuću i useliti u pravi dom", objasnio je Nathan i rekao da ni njemu zapravo nije jasno zašto je baš ovaj njegov video postao toliko popularan. Ali ima jedno potencijalno objašnjenje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @Doggface208 (@doggface208)

"Mislim da je taj moj video pravi 'vibe'. Zalazak sunca, lagana glazba, vožnja, sok, sve se nekako poklopilo i ljudima se svidjelo u ovim teškim vremenima vidjeti takvo što. Vidio sam taj video u svojoj glavi i prije nego sam ga snimio i znao sam da će biti dobar, ali ne baš ovoliko", kaže. Inače, ovaj je video prvi put objavio još 2019. godine, ali tada su mu ga obrisali zbog 'kršenja autorskih prava.'

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @Doggface208 (@doggface208)

Danas Nathana na TikToku prati gotovo 7 milijuna ljudi, pokrenuo je i vlastiti merch kapa, čarapa i hoodieja koji odlično ide, zarađuje više od prosječne plaće po jednoj objavi i na svom biznisu, a najviše ga veseli što više nije u dugovima.

"Svojim plesovima i videima uveseljavam ljude, a meni su preuzbudljivi za snimanje. Financijski sam zbog toga neovisniji, sve je sad puno bolje", kaže Nathan.

No, njegova TikTok senzacija ne mora i nije rezervirana samo za Ameriku. Trendove s TikToka, najpopularnije društvene mreže trenutno, ponovno prati i JoomBoos. Nakon tri uspješne sezone YouTube Videostara i više od 15 milijuna pregleda, JoomBoos u novom Videostaru traži tiktokerske zvijezde. Prijave na show su krenule i traju do 12. ožujka, a svi koji se žele proslaviti i osvojiti nagrade vrijedne 130.000 kuna, ili cool adidas tenisice, mogu se prijaviti na; videostar.joomboos.hr. 'Jedino je pravilo da ste što luđi', poručuju iz JoomBoosa. Prijavite se što prije i ispričajte svoju viralnu TikTok priču!

 

Prijavi se na Videostar, postani TikTok zvijezda i osvoji nagrade vrijedne 130.000 kuna!

24sata

Tvoja reakcija?