Prvi 734 pregleda 06. ožujka 2021.

Nika i Filip vode te na more: Sudjeluj u igri i osvoji nagradu

dmerch.shop/Instagram

Zaigraj nagradnu igru i ljetuj u Rovinju! Pošalji račun kupljenih proizvoda s Dmerch shopa i ljetuj s u tonovima mirisa poznatih celebrityja Nike Pavičić i Filipa Dejanovića!

Već dugo 'škicaš' parfeme naših TheSikreta i Xniks2x, ali se još nisi odlučio ih nabaviti? Sad imaš priliku uz željene proizvode osvojiti i odmor iz snova!

Ovdje pogledajte video:

Pitaš se kako?

U nagradnoj igri od natjecatelja se traži da nakon kupnje bilo kojeg proizvoda Pantheon, Relieve ili u paketu proizvode putem web shopa – dmerch.shop ili na bilo kojem drugom prodajnom mjestu na kojem se proizvodi nalaze ili će se nalaziti pošalju kopiju računa kao potvrdu o kupnji, a na kojem je na pozadini čitko ispisano: Ime i prezime, puna adresa, datum rođenja i kontakt broj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dmerch (@dmerch.shop)

Evo što možeš osvojiti!

Ako si ti sretni dobitnik, možeš osvojiti jedan od šest smještaja za dvije odrasle osobe + jedno dijete do 13 godina starosti u Hotelu Amarin, Rovinj. Organizator pokriva troškove punog pansiona za sve dobitnike u periodu od 14.svibnja do 16.svibnja 2021. Dakle, svaki od šest dobitnika sa sobom može povesti dvije pratnje, odnosno ukupno dvije odrasle osobe i jedno dijete do 13 godina starosti te su svi smješteni u jednoj jedinici koja uključuje puni pansion.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dmerch (@dmerch.shop)

Tko može sudjelovati u nagradnoj igri?

Pravo prijave za sudjelovanje u ovoj nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe starije od 18 godina i s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje u propisanom razdoblju obave traženu radnju, odnosno pošalju račun s podacima. Organizator je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima organizatora.

 | Autor:

Požurite jer nagradna igra počinje 01.03.2021. u 08:00 sati, a završava 26.04.2021. u 23.59 sati

Tvoja reakcija?

2 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ana.balic

    Imam Nika tvoj parfem!! Jako lijepo miriše!!! Obožavam vasssssssss!!!!!!!<3!
  • h1a2n3n4a5

    pre coolll volim vass