Prvi 1227 pregleda 30. travnja 2019.

Nika ima novu tetovažu i prilično je velika!

nikailcic@instagram

Niki ovo nije prva tetovaža, prvu je napravila prije samo nekoliko mjeseci

Okej, svi već znamo kako Nika Ilčić voli tetovaže i da je prvu napravila u prvom mjesecu ove godine. Izgleda da se zaista zaljubila u u njih s obzirom na to da se samo nekoliko mjeseci kasnije odlučila na novu. I možemo vam reći da ni ova, poput prve, nije baš mala. Nika se ovaj put odlučila za tetovažu na trbuhu kojeg će ovog ljeta ponosno pokazivati na plažama.

 | Autor: Instagram/screenshot Instagram/screenshot

Za sad o tetovaži znamo samo koliko vidimo, a to je da se radi o velikim krilima, no Nika je obećala da će u novom videu reći više o njoj. Mi jedva čekamo saznati značenje i moramo priznati kako izgleda zaista cool. I Niki svaka čast na hrabrosti, ovo zaista izgleda kao bolno mjesto i za sitnu tetovažu, a kamoli ovako veliku.

Prva tetovaža

Podsjećamo, Nika je 'led probila' preslatkom, šarenom tetovažom psića na ruci. 

 | Autor: YouTube/screenshot YouTube/screenshot

Mi se ne možemo odlučiti koja tetovaža nam je draža, a ti?

Novi JoomBoos Videostar magazin napokon je vani i možete ga naći na svim kioscima! Ovoga puta čitajte još više priča, deset životnih ispovijesti, intervju s Chodom, saznajte sve o Savršenom spoju u kojem glumi i Baka Prase, novoj sezoni Prank'da i uživajte u poklonima, iznenađenjima, križaljkama i 19 precool postera koji dolaze u svakom broju!

 | Autor:

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

 

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve