Prvi 1528 pregleda 22. kolovoza 2019.

Nika Pavičić se vratila na društvene mreže

xniks2x/YouTube

Par dana nije koristila Instagram, Facebook, Snapchat... Odmaknula se zbog privatnih razloga, a sad se javila fanovima i rekla im da će im uskoro sve objasniti.

Nika Pavičić prolazi težak životni period. Zbog privatnih razloga i obiteljske situacije nije nekoliko dana bila prisutna na društvenim mrežama, a sad se vratila i obećala fanovima da će im sve objasniti u novom videu.

 | Autor: xniks2x/YouTube xniks2x/YouTube

Sve će objasniti za par dana u novom videu

"Bilo bi okej da vam se javim prije izlaska novog videa, iako se ne javljam samo zbog toga. Tu sam da objasnim zašto me nije bilo. Sve ćete saznati u novom videu na mom kanalu, za par dana. Dotad hvala puno na porukama, razumijevanju , podršci, trudu... Sve sam vidjela", poručila je.

 | Autor: xniks2x/YouTube xniks2x/YouTube

Očekujte od mene dozu minimalizma

 Nika je poručila fanovima da od nje par dana očekuju "dozu minimalizma" jer mora riješiti neke stvari prije nego ponovno bude potpuno aktivna kao i ranije.

 | Autor: xniks2x/YouTube xniks2x/YouTube

Nadamo se da je Nika dobro i da će sve biti u redu i da je odsad čekaju samo ljepši dani. <3

 

Pogledaj novi video na našem YouTube kanalu.

 | Autor:

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    dugo je nije bilo...