Prvi 1316 pregleda 26. ožujka 2019.

Nika shvatila da nema prijatelja u Zagrebu?

nikailcic@instagram

Što se to jučer događalo s youtuberima? Donosimo par novosti

Nika nema prijatelja u Zagrebu

Nika Ilčić je, podsjećamo, za vikend slomila nogu u noćnom izlasku u Beogradu, odnosno 'smrskala' ju je, pa je osim gipsa bila potrebna i operacija. Srećom, sve je prošlo u redu, a Nika danas izlazi iz kliničkog bolničkog centra Sestre Milosrdnice u Zagrebu. No, Nika je jučer podjelila jednu zanimljivu činjenicu na Insta storiju.

 | Autor: nikailcic@instagram nikailcic@instagram

"Upravo me bakica pitala kaj nemam prijatelja da me nitko ovako mladu nije došao posjetiti, lol. Bilo je zabavno objašnjavati joj da su mi svi koje actually smatram prijateljima po cijelom svijetu samo ne u Zagrebu. It was intense kad sam upila tu rečenicu i shvatila da fakat nemam prijatelja u Zagrebu... LOL fml", napisala je. Ajoj, mora da je teško kad su ti svi najdraži daleko, ali sigurni smo kako će Nika vrlo skoro moći posjetiti sve te prijatelje gdje god bili. Samo da se prvo oporavi! 

Danas ide doma

Nika danas napokon može kući, a prije toga je na Instagramu podijelila kako je to do sada izgledalo. Auč.

 | Autor:

Brz oporavak Nika!

Marka Vuletića danas sve boli

Marko Vuletić je jučer izgleda prvi put vježbao u teretani i to s Emom Luketin. Kako je prošlo, govori činjenica da je jutros snimio Story u kojem objašnjava kako ne može podignuti ruke od boli.

 | Autor: screenshot screenshot

A najavio je i kako je danas na redu plivanje... Baš nas zanima kako će to proći.

Nadamo se da će izdržati s obzirom na to da već sad ima upalu mišića. Sretno Marko! Možeš ti to.

POGLEDAJ NOVI VIDEO NA JOOMBOOSU:

Zanima te zašto je Petrino YouTube ime SaamoPetraa? Saznaj u novoj knjizi koja je u prodaji na Žutom kliku, kioscima Tiska i knjižarama! 

 | Autor:

Tvoja reakcija?

4 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Potato7

    Potato7

    kaj ste postali balkan alert? jooooj zivoteeee
  • marco2009

    I ja sam bio kbc sestre milosrdnice u zagrebu tamo ima jako dobrih medicinskih sestra i dokto tako ce ti biti lijepo i zelim ti brz oporavak