Donosimo vam recept za ukusnu i aromatičnu palentu koju ćete poželjeti jesti svakog dana. U slast!
SASTOJCI
- povrtni temeljac 4 šalica
- kukuruzna krupica 1 šalica
- češnjak 4 režanj
- ružmarin 1 žlica
- sol 1 žličica
- papar 0,50 žličica
POSTUPAK
- U lonac ubaci temeljac, nasitno nasjeckani češnjak i ružmarin i nakon što zakuha, pusti da kuha na laganoj vatri još 10 minuta dok se svi okusi ne sjedine, piše miss7.
- Dodaj palentu i dobro promiješaj. Poklopi i ostave da kuha na srednje jakoj vatri oko 10 minuta, uz povremeno miješanje.
- Promiješaj palentu. Po želji dodaj još vode ako želiš rjeđu palentu.
- Dodaj soli prema ukusu, a možeš dodati i još ružmarina te svježe mljevenog papra.
- Posluži odmah!
Komentiraj, znaš da želiš!
Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun?
Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.