Prvi 149 pregleda 14. prosinca 2016.

Nikome nije jasno: Što se dogodilo s frizurom Stjepana Hausera?

stjepan hauser i jelena rozga

Previše se opustio na odmoru?

Najpoznatiji hrvatski čelisti, Luka Šulić i Stjepan Hauser, koji stoje iza svjetski poznatog brenda 2Cellos upravo su završili turneju po Australiji i Novom Zelandu. Prije povratka u Hrvatsku, dečki su odlučili iskoristiti priliku i produžiti svoj boravak na Novom Zelandu kako bi potpuno osjetili njegove ljepote.

Dok se Šulić odmara u društvu djevojke Tamare Zagorenski, Hauser samuje, a mnogi su primijetili kako se možda i previše opustio...

Naima, na Instagramu se pohvalio novom frizurom kojom je mnoge zbunio.

 

Enjoying life! #happy #smile #selfie

Fotografiju objavljuje Stjepan Hauser (@stjepanhauser)

"Kroz kosu mu je prošao tornado", samo je jedan u nizu ne-baš-pozitivnih komentara. Dok su jedni bili iznenađeni novom frizurom, drugi se nisu zamarali njome već su neumorno isticali kako Hauser ima "osmijeh koji obara s nogu".

Ipak, čini se kako njega uopće ne zanima mišljene drugih ljudi te je opisom uz fotografiju svima jasno dao do znanja da maksimalno uživa u životu.

 

Sve naše novosti možete pratiti i na Facebooku te Instagramu! :)

Tvoja reakcija?

Komentar/a

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • boris3

    ....pa božično vrijeme je ...petarde!!!!
RECEPT

Ovo je jedini recept za sarmu koji vam ove godine treba!

1 komentar/a

dancy1973

Nikad se meso ne dinsta! Niti za sarmu, niti za papriku. Ja sam počela raditi lažnu sarmu, jer moji bacaju listove zelja tj kupusa i pravim ju s Fantom za sarmu. Uzmem veliki široki lonac, na dno poslažem rezano kiselo zelje, pa meso začinjeno Fantom i rižom, opet zelje, između nešto suho. U većoj plastičnoj posudi izmiješam 4-5 žlica oštrog brašna, 2 l vode, pasiranu rajčicu, ulijem u lonac, poklopim I u pećnicu 90 minuta na 200-°