Prvi 754 pregleda 05. siječnja 2019.

Nitko više nije siguran kako se princ Harry zapravo zove?

Znači li to da je cijeli naš život zapravo jedna velika laž?

Je li vam poznat osjećaj kada mislite da nekoga dobro poznaje, a zapravo se ispostavi da ne znate ništa i da je sve bila laž? Da, došlo je vrijeme da razgovaramo o princu Harryju, ako je to uopće njegovo pravo ime, a izgleda da možda i nije! Cosmopolitan otkriva istinu. 

Unatoč činjenici da ga svi mi cijelo vrijeme od kad znamo za sebe zovemo princ Harry, ispada kako se on uopće ne zove zove Harry. Već Henry! Harry je rođen kao "princ od Walesa", i premda njegov puni nadimak "Henry Charles Albert David" ima puno nasumičnih imena u sebi, nijedno od njih nije Harry.

Fotografija koju je objavio časopis People to i dokazuje. 

 | Autor:

Fotografija prikazuje izlazak princeze Dijane iz rodilišta i navedeno je ime malog princa - Henryja.

Osim toga, čak i u dokumentu Clarence House stoji Harryjevo pravo ime, Henry, pri objavi zaruka s Meghan Markle: 

Pretpostavka je kako je Harry umanjenica od Henryja te da se u jednom trenutku Charlesu i Diani više svidjelo ime Harry pa su to ime i nastavili koristiti. Ali, na kraju je jedino jasno da više nitko nije siguran koje je njegovo pravo ime...

Blagdanski broj JoomBoos Videostar magazina konačno je vani i prepun je ekskluzivnih priča. Uz to, unutra su i blagdanske čestitke na koje možete upisati poruke, želje i pitanja za JoomBoos youtubere i poslati ih za JoomBoos na adresu 24sata, Oreškovićeva 6H/1, 10020 Zagreb, a najkreativnije ćemo nagraditi genijalnim JoomBoos čarapama. Požurite po svoj magazin koji možete naći na svim kioscima! 

 | Autor:

 

Tvoja reakcija?

1 Komentar/a

Pročitaj sve
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Joomboos.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Joomboos.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mala_loodacha

    wooot??? :O