Prvi The Outsiders 530 pregleda 21. travnja 2022.

Nova era: Na JoomBoos stižu 'Outsideri'

joomboos

Zadnjih dana nas nije bilo... Zašto? Pa, naše kanale preuzeli su oni. Oni koji vam donose novu eru na JoomBoosu. Oni su 'The Outsiders'...

Dosad ste možda nešto o njima pročitali u našem JoomBoos magazinu, vidjeli nešto u nekom letku ili zavirili na set s fotkama koje smo ovdje objavljivali. Ali vrijeme je da i službeno upoznate prvu bilingvalnu seriju u regiji - JoomBoosov novi hit 'The Outsiders'! Na našem YouTube kanalu upravo je izašao prvi, službeni trailer za našu novu seriju koju ćete ekskluzivno na JoomBoosu moći pratiti od lipnja ove godine. 

POGLEDAJTE TRAILER:

Radnja serije prati mladog dečka imena Noah. On zbog posla koji radi njegova mama svakih nekoliko godina seli u novu zemlju, u novi dom. Ovoga puta iz Londona stiže u Zagreb i opet kreće ispočetka. Nova škola, nova pravila, novi stan, novo društvo...koje tek treba pronaći.

Ubrzo nakon dolaska u Zagreb 'upada' u društvo koje svi u školi nazivaju 'outsiderima'. Oni su neobični, imaju svoja pravila, imaju svoje strasti i ambicije, obožavaju se družiti u svojoj maloj buksi i ostali svijet pokušavaju silom izgurati van.

 | Autor: joomboos joomboos

Elena, Vito, Patrik, Andrija i Noah nakon njegova dolaska u Hrvatsku i njihovu privatnu školu postaju prijatelji, ali njihov put ne prolazi baš previše glatko i bez svađa, drama, ljutnje, ljubomore... Cijelu priču dodatno komplicira glavna mean girl u školi, Nina, koja ekipi 'outsidera' pod svaku cijenu želi pomrsiti planove.

Serija o digitalnim nomadima 

Ova serija govori o nekoj novoj generaciji klinaca. O digitalnim nomadima koji svoj život ne vežu uz jedno mjesto, iako su stalno u potrazi za osjećajem pripadnosti, osjećajem doma. Oni su neki novi klinci, oni su third culture kids. Upravo takav lik je i Noah koji, u svojim putovanjima, cijelo vrijeme traži sigurnu luku, koliko god da pritom uživa u procesu. Osim uživanja, tu su i muke jer se svako toliko mora prilagoditi novim ljudima, novoj okolini. Pa ga ista priča dočeka i u Zagrebu...

Hoće li se stvarno morati promijeniti kako bi se uklopio, ili će pronaći ljude slične njemu koji će mu pružiti osjećaj sigurnosti, prijateljstva i ljubavi? Hoće li baš to pronaći u 'outsiderima' s kojima će proći stvarno razno-razne stvari tijekom svih epizoda ove nove JoomBoos serije? Sve ćete to otkriti vrlo brzo... Već ovog ljeta na JoomBoosu kada serija kreće s emitiranjem!

 | Autor: joomboos joomboos

Jedan od autora serije, Bruno Mustić, tvrdi kako se u ovom uzbudljivom razdoblju dogodila totalno prirodna „simbioza ovog projekta i JoomBoosa, koji je bio idealna platforma za iznošenje ideje ove serije."

"Ta je 'simbioza' bila toliko prirodna da sam siguran kako će pratitelji prepoznati potencijal i zaljubiti se u naše likove i našu priču", ispričao je Bruno. Osim što će se u seriji govoriti engleski jezik, što je prirodno za Noah (Josha), ostali glumci dolaze iz raznih krajeva Hrvatske te će predstaviti i nekoliko narječja i slengova koji će se savršeno stopiti u ovaj 'bilingvalni' projekt.

 | Autor: joomboos joomboos

"S obzirom na to da sadržaj na lokalnom jeziku teško prolazi izvan matične zemlje, doskočili smo tome konceptom bilingvalne serije, ali pritom se vodili time da bilingvalnost mora biti dramaturški opravdana", objasnio je Bruno ideju iza svega. I baš ovaj moment samo je jedan od razloga zašto se o ovoj seriji već sada govori i daleko izvan granica Lijepe Naše. A o njemu će se i tek govoriti...

'The Outsiders' pratite ovog ljeta ekskluzivno na JoomBoosu

Glavnog je lika utjelovio engleski glumac Josh Thorley, koji je na snimanja u Zagreb doista doputovao čak iz Londona. I jako mu se svidjelo boraviti ovdje tih nekoliko tjedana, priznao nam je u ekskluzivnom intervjuu, koji ćete pak moći gledati na YouTube kanalu 24sata Oriđiđi! U seriji se, osim glavnih likova, pojavljuju i još neka poznata lica poput slavnog domaćeg glumca, Gorana Grgića, te najpoznatije domaće tiktokerice i JoomBoosovke, Mimiermakeup.

 | Autor: joomboos joomboos

Intervjue s mladim Joshom, kao i ostalim glumcima iz serije, pratite na 24sata Oriđiđi kanalu, a seriju ovog lipnja gledajte ekskluzivno na JoomBoos platformi! A dok ne stignu epizode, na JoomBoosu pogledajte uzbudljivi trailer za seriju i recite nam svoje dojmove. Kako vam se sviđaju oni koji su nas potpuno preuzeli...?

Tvoja reakcija?